koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 i wszystko ok mówisz ??? to co mi się porobiło że nie mogę odpalić -raz odpalił i juz drugi raz nic - co jest grane ??? ja wsadziłem z 2000 r a mój 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A jeśli chodzi o te pojedyncze stuki to może bendix w rozruszniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ale to tak nagle by się posypał ??? wcześniej nie miałem problemów z rozrusznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ale to tak nagle by się posypał ??? wcześniej nie miałem problemów z rozrusznikiem A akumulator sprawdzałeś czy się nie rozładował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 podłączałem przez kable rozruchowe i też nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 mam coś w podobie do tego z linku tylko z tego co pamietam to raz mi tylko tak stuknie i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tu na tym filmie to faktycznie jak by problem z rozrusznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 no właśnie a u mnie jest jedno stukniecie i nie wydaje mi się zeby ot tak sobie się odrazu posrał rozrusznik -nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pchnij ją to zobaczysz czy zagada w jednej taki przpadek miałem to oberwała sie masa przy prawej łapie silnika i nie paliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 a czasami nie padl Ci aku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mi to wygląda na słaby akumulator, może masz klemy zaśniedziałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja miałem tak samo jak aku mi padł, xenony mrygały a rozrusznik cykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 a nie zastanawiales sie czasem czy po tej wymianie wydechu czy jak dopasowywali nowy tlumik to pewnie cos spawali a wiadomo ze nie wolno spawac auta gdy jest akumulator podlaczony i moze cos sie narobilo w elektryce, taki tylko pomysl dalem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Sprawdź pomysł tomka, miałem tak w straży pożarnej (lansowóz ). Gość spawał wydech ale nie odłączył aku. Odpaliłem przejechałem 5 metrów, zatrzymałem się bo coś robiłem i zgasiłem silnik. Potem kręcę a aku martwy. Jak nic to mi tak wygląda. W Twoim wypadku, pewnie się chłopakom zapomniało, chociaż ciężko w to uwierzyć bo w końcu nie smarkają byle czego ale może jednak.lolol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No to pieknie ***** - ja do nich wrocilem zeby mi poprawili ten tlumik bo mi stukal w podloge,poprawili mi od razu i kolo spawal na aucie wieszak od koncowego-aku nie odlaczal ,wyjezdzajac od niego nie mialem glosu w radiu a potem te cyrki -pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak wygląda jakby aku padł. Odłącz swój i spróbuj na innym. Co do błędów to chyba same znikną jak się przyjedziesz kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Profesjonalnie to wykonują z tego co czytam. Dobrze myślałem ze coś mogli namieszać mechanicy choć sugerowałem coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 ogólnie to wiem ze trzeba przy spawaniu aku odłaczyć i mysle ze kolesie wiedza co robią - no nic, auto odpaliło :lol::lol: tylko po co tyle nerwów straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 do spawania ZAWSZE należy odpiąć aku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak mówisz, że masz wode, to może broki wywaliło jak zamarzała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak mówisz, że masz wode, to może broki wywaliło jak zamarzała??? kolego juz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Sorry, nie zwróciłem uwagi na to, że już kilka stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 domysliłem się że masz aku siadniety bo ostatnio sam to przerabiałem Nowy aku też jednak może paść,grunt że odpaliłeś:lol: działa wszystko jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 działa wszystko jak należy? działa wszystko ok -ale i tak musze ją sprawdzić na kompie czy czegoś mi nie wy*****o domysliłem się że masz aku siadniety nie odpaliła na kablach rozruchowych ,wsadziłem aku od kumpla i tyrkła od kopa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 nie odpaliła na kablach rozruchowych ,wsadziłem aku od kumpla i tyrkła od kopa Ty u mnie też z kabli ruszyc nie chciało,dopiero jak wymienilismy aku to odpaliła.Może BMW nie odpala sie z kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi