TO///M3K Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No to dla przyjemności. Przecież przy wydawaniu kalendarza zależy chyba Wam na tym, aby podobał się jak największej liczbie osób. To jeśli duża liczba osób popiera wniosek Pawła to może warto chociaż się nad tym zastanowić? Dokładnie, Myśle , że podmianka foty nie zrobiła by krzywdy, nie mówimy tu przecież o tym , że ma mieć dwa miejsca w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Pracuję w handlu i zawsze kieruję się prostym rachunkiem - podaż rośnie wraz z popytem No to może się trzeba zastanowić jak zachęcić ludzi do wysyłania zdjęć?? na forum jest wiele zajefajnych fur i tyle samo zdjęć. Pirooz jako handlowiec opracuj plan co zrobić, aby tą całą akcję uatrakcyjnić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Myśle ze samo zdjęcie w kalendarzu to zachęta i swojego rodzaju zaszczyt, powinno wystarczyć. Nie wiem czy to kwestia tego ze ludzie uważają ze ich fury nie są wystarczająco idealne do kalendarza. Ja osobiście mógłbym wrzucić swoje fotki ale uważam ze jest pare niedociągnięć które mogłyby razic i tyle. Ale jest cala masa innych projektów które są genialne i swietnie sie nadają do kalendarza, ale ludzie są chyba zbyt leniwi i po prostu im (Wam) sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Maxbimmerowy kalendarz był na forum od kiedy ja pamiętam... Kiedyś głosowanie było co miesiąc i zdjęć było na tyle, że wszystko funkcjonowało jak należy. Nas - forumowiczów coraz więcej, a z nadsyłanych zdjęć praktycznie nie ma z czego wybierać. Nie wiem czemu, bo wydawało mi się zawsze, że to fajna zabawa i tak jak pisaliście nawet zaszczyt być w kalendarzu... Nie trzeba mieć super auta, żeby wysłać zdjęcie. Mój Compi wgnieciony z jednej strony - no to co - zrobiłam zdjęcie z drugiej, żeby nie było widać i chyba paru osobom się spodobało bo fota dostała głosy. Można? I tak jak pisałam - to tylko zabawa. A tu jakieś żale, problemy i pretensje... Jak tak to ma wyglądać to chyba lepiej zrezygnować z projektu, chociaż szkoda by było, więc wyluuuuuuuzuuuuujcie. Peacebmw_1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Edka dobrze prawi polać mu ja tam zdjęcie swoje wyślę jak tylko będę spełniał wszystkie warunki regulaminu i będę podsyłał, aż do skutku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dokladnie,podsylajcie swoje foty i nie ma co sie czaic ze ktos ma ryse na blotniku itp :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja bym chciał ale jeszcze muszę poczekać z miesiąc-dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 dokładnie jak wyżej nie ma się co czaić czy nadaje się auto czy nie to już ocenią sami forumowicze w głosowaniu , a czasami wystarczy dobry fotograf i świetny plener by ze złoma zrobić mega fotę co do regulaminu to nie powinien być naciągany jest to jest i koniec ja też żałuję że puściłem zdjęcie i najgorsze że przeszło a później Pakos zrobił mi fajne sesje ale nic w przyszłym roku to będzie kara patrzeć na fotę za to jest nauczka wysyłać zdjęcie przemyślane edit : wszyscy koledzy którzy jeszcze nie spełniają wymagań cierpliwości życzę każdy z nas to przechodził za to później wygrana będzie lepiej smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 wszyscy koledzy którzy jeszcze nie spełniają wymagań cierpliwości życzę każdy z nas to przechodził za to później wygrana będzie lepiej smakować spokojnie jakoś wytrzymam jest czas na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Lista: 1. mbrs 2. remotec 3. viviek 4. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Lista: 1. mbrs 2. remotec 3. viviek 4. Forest 5. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edka Opublikowano 26 Września 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ruszamy z ostatnią turą konkursu. Ostatnia szansa:) Zdjęcia można przesyłać do 5 listopada (czas krótszy niż zwykle, żeby zdążyć z dogrywką i drukiem kalendarza jeszcze w tym roku). Lista: 1. hall 2. ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Lista: 1. hall 2. Szmajchel 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 kiedy będą w sprzedaży :mrgreen:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 kiedy będą w sprzedaży ? Niedługo zrobię listę chętnych na kalendarz i będzie mozna sobie zarezerwować. Mam nadzieję, że uda się rozdać kalendarze na spocie noworocznym:) A tym czasem do dzieła, bo zdjęcia mozna nadsyłać tylko do środy 5.11!!!! Lista: 1. hall 2. Szmajchel 3. Dyziu 4. Pirooz 5. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Lista: 1. hall 2. Szmajchel 3. Dyziu 4. Pirooz 5. Forest 6. .... Ojjjj będzie się działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Lista: 1. hall 2. Szmajchel 3. Dyziu 4. Pirooz 5. Forest 6. Bastars 7. Kaczmar 8. .... Ja już to wiem, a wszyscy niedługo się dowiedzą, że poziom i jakość fot powala....:drool: Trzeba było tak od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To czekamy do jutra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja już to wiem, a wszyscy niedługo się dowiedzą, że poziom i jakość fot powala.... No to jak tak Piszesz to już wiem które na pewno odpadnie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Do czwartku, bo do jutra jeszcze można wysyłać foty;) Wszystkie zdjęcia, które nie dostaną się do kalendarza w pierwszym głosowaniu wezmą udział w dogrywce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Lista: 1. hall 2. Szmajchel 3. Dyziu 4. Pirooz 5. Forest 6. Bastars 7. Kaczmar 8. Wiśnia 9. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Trzeba było tak od razu Nie wszyscy mogli od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 witam ja to mało wypowiadam sie na forum jak wyglada temat zkalendarzem da rade wysłąć jeszcze zdjecie?? bedzie jakaś ankieta itp? jak wyglaada projekt kalendarza?? z miła chcęcia bym wysąłł zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zdjęcia można wysyłać do: http://www.maxbimmer.pl/f103/maxbimmerowy-kalendarz-2015-a-24303/index9.html#post325984 Jak będą wybierane zdjęcia: http://www.maxbimmer.pl/f103/maxbimmerowy-kalendarz-2015-a-24303/#post300164 + zobacz sobie osobne tematy w tym dziale gdzie są stare ankiety Projekt kalendarza - jest ładny czarny z karbonowym tłem. Wiszący na ścianie, format mniej-więcej A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 wysłałem ale nie wiem czy sie ida bo sie za moało udzielam kiedy bedzie ankieto kiedy mozna zobaczyć wszystkie zdjecia etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi