PawelDSW Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Coś skrzynki tymi fotami nie zapchaliście...Jeżeli do jutra się nic nie zmieni, ankiety a nie będzie, a do kalendarza wejdą 2 nadesłane zdjęcia. I moje 3cie ?? nie chce tamtych grupowych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 I moje 3cie ?? nie chce tamtych grupowych :roll: Za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Lista: 1. Mariusz13 2. Kamcio 3. Sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ankieta II zakończona. Można wysyłać zdjęcia na 3 kwartał ( do 10 września). Mam nadzieję, że frekwencja będzie lepsza niż ostatnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 No chyba będzie lepsza, bo już rozkręcamy listę 1. mbrs 2. Czekam na więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Lista: 1. mbrs 2. remotec 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 do kiedy wysyłać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 sliepy??? 10 wrzesień:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 kurde ślepy :4: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja muszę czekać na jesień wtedy mi dopiero pyknie roczek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja muszę czekać na jesień wtedy mi dopiero pyknie roczek na forum Pirooz udzielasz sie na forum itp wiec pogadaj z Edka,moze 2 miechy nie zrobia roznicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Edka już wcześniej dała jasno do zrozumienia że regulamin to podstawa. Ty w sumie przecież sam coś o tym wiesz trudno. Jak to było w piosence "Poczekam, popatrzę, zrozumiem więcej" a mam super zdjęcie z drzewami bez liści w tle więc może się to akurat wkomponuje w jesienną tematykę niemniej dzięki za docenienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Moja sprawa jest inna,chyba oddam ją do sadu bo to sie nie liczybmw_3 ... takie brzydkie zdjecie grupowe przeszlo i musze rok czekac.. az sprzedam e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ile nieaktualnych fur jest w kalendarzu teraźniejszym, Np Dyzia, Rusha, Kamcio, tak więc pany bez emocji, na każdego przyjdzie czasbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bez przesady , żeby Pawła eliminować przez to że fote jedna wyslał grupową. Benzadzieja, jego fura zasługuje na dobre foto w kalendarzu bez żadnych dziwactw. Moje zdanie jak i pewnie wielu tutaj innych. Zobaczcie na QUALITY jego zdjęc a innych. Amen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bez przesady , żeby Pawła eliminować przez to że fote jedna wyslał grupową. Benzadzieja, jego fura zasługuje na dobre foto w kalendarzu bez żadnych dziwactw. Moje zdanie jak i pewnie wielu tutaj innych. Zobaczcie na QUALITY jego zdjęc a innych. Amen. Zgłosił sie do konkursu, to jaką fotę wysłał to jego sprawa. Zasady są jasne i dość logiczne. Furę ma za***istą to fakt ale na cholerę komuś kalendarz w którym jedno auto będzie się powtarzało? Możesz sobie zamówić taki kalendarz na allegro, tylko poproś Pawła by wysłał Ci 12 zdjęć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dobry pomysl z tym kalendarzem z alledrogo zamowie sobie od srebrnej ,bialej po niebieska :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wiem że przepisy przepisami ale z drugiej strony gdyby to cokolwiek znaczyło to wolałbym oglądać np. najnowszą odsłonę projektu Pawła a nie jakąś zbiorówkę. W końcu, z całym szacunkiem, chodzi tu chyba o dopasowanie zawartości kalendarza do gustu jego przyszłych nabywców Pracuję w handlu i zawsze kieruję się prostym rachunkiem - podaż rośnie wraz z popytem jeśli ludzie chcą oglądać lepsze zdjęcia Smerfowozu to nie można zmienić zasad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ekonomia nie ma tu nic do rzeczy bo nie robimy tego dla kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No to dla przyjemności. Przecież przy wydawaniu kalendarza zależy chyba Wam na tym, aby podobał się jak największej liczbie osób. To jeśli duża liczba osób popiera wniosek Pawła to może warto chociaż się nad tym zastanowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jesli mozna to chetnie podrzuce inne foto zamiast tamtego grupowego ... jesli nie,trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Regulamin to regulamin - rzecz święta. Paweł wysłał fotkę, która wygrała i koniec w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Regulamin to regulamin - rzecz święta. Paweł wysłał fotkę, która wygrała i koniec w temacie. Nie chcialem zeby wygrala wiec sie nie liczy :4: nie ma co plakac, za rok bedzie nowy kalendarz pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Paweł i cała reszta go popierająca- chciałem powiedzieć, że w mojej opinii klub Maxbimmer jest po to, aby pokazać ludziom jaką fajną społecznością jesteśmy, że umiemy się bawić, że umiemy jeździć autem w różnych warunkach i walczyć ze stereotypem (często) podpitego dresiarza walącego w słup na pierwszym lepszym skrzyżowaniu. Co mi się bardziej podoba to fakt, że umiemy pomagać ( szczególnie dzieciom), potrafimy się wspierać i sobie pomagać. Co nie którzy dzięki temu klubowi/ forum stali się kumplami na całe życie BAAA jak dobrze się orientuje zawiązały się pary, które dziś tworzą swoje rodziny bmw_1 Kalendarz nie powstał po to by lansować co raz to nowsze ( często mega za***iste) projekty tylko po to by ( w mojej opinii ) docenić właścicieli aut tych bardzo zadbanych tych w które jest wkładane serce. Wszystkie Nasze BMW po części zasługują na miejsce na jednej z dwunastu stron tego kalendarza. Podmienianie zdjęć jednej osoby skończy się tym, że inni też będą chcieli coś wymienić/ zmienić. Ty nie wątpliwie masz piękne auto i włożyłeś w nie bardzo dużo pieniędzy, ale czy ktoś kto wręcz kocha swoje bmw i nie dysponuje takimi środkami finansowymi by je obniżać, wkładać któryś kpl felg nie zasługuje na fotke w Naszym kalendarzu ? sry za offtop 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pewnie ze zasluguje , nie mowie ze moje ma byc itp itd ... jak dla mnie mozna wrzucic po 3-4 mniejsze zdjecia w kazdym miesiacu zeby kazdy byl happy ale... jak pisza zeby podsylac foty to wysylaja 3-4 osoby , reszta siedzi cicho wiec to chyba nie chodzi o podmienianie felg itp itd Jak ktos sie cofnie do poprzedniego glosowania...bylo ze nikt nie podsyla zdjec,napisalem ze moge wyslac grupowe jesli nie ma chetnych-nie wiedzialem ze przez to nie bede mogl wyslac kolejnego zdjecia calego swojego auta ( trudno,nie doczytalem). Biore to na klate.... Takze do mnie chyba nikt nie ma pretensji ?? zaraz zrobimy tu wypracowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi