jokeymiras Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 1) koko 2) sagui 3) PawelDSW 4) jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jaro ja czekam na spring edition Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Lista: 1) koko 2) sagui 3) Bastars 4) Jaro 5) jokeymiras 6) PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Teraz czekamy na zdjęcia "wiosenne", które można przesyłać do 10 czerwca. Mała modyfikacja regulaminu: Zdjęcie może przesłać każdy kto spełnia następujące warunki: - 1 rok aktywnej obecności na forum - minimum 100 postów (bez działu powitań i offtopika) - minimum 1 obecność na spocie (ale taka bez ściemy ... np. ktoś sobie przyjechał posiedział w aucie z nikim nie rozmawiał ... i twierdzi że był na spocie) - start w konkursie osób które mieszkają na stałe poza granicami kraju będzie rozpatrywany indywidualnie (oczywiście 1-rok obecności i 100 postów będzie wstępem do rozmowy). Jedna osoba może przesłać jedno zdjęcie w kwartale, przedstawiające jego auto. Na zdjęciu powinien znajdować się samochód osoby zgłaszającej zdjęcie (bez innych aut w tle, po bokach, itd). Jedno auto może być w kalendarzu jeden raz, więc jeżeli zdjęcie forumowicza zostanie wybrane w pierwszym kwartale, nie wysyła ponownie zdjęć do konkursu. Minimalna rozdzielczość 2000x1500. W wypadku gdy autorem zdjęcia nie jest właściciel auta - wymagana jest zgoda autora na zamieszczenie jego materiałów w kalendarzu BMW Klubu Maxbimmer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na zdjęciu powinien znajdować się samochód osoby zgłaszającej zdjęcie (bez innych aut w tle, po bokach, itd). Czyli moja fota grupowa wrzucona tylko dlatego ze nie bylo chetnych sie nie liczy;) i na wiosne po skonczeniu smerfowoza moge wyslac foto ?? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 zasady są od II kwartału, twoja grupówka przeszła w poprzednim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 zasady są od II kwartału, twoja grupówka przeszła w poprzednim;) Moze na wiosne nie bedzie chetnych :banned:Grupowe foto bylo Teo , moja stala tylko z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 no to jak teo, to trzeba będzie usunąć bo nie spełnia on warunków regulaminu a w to miejsce wstawić kolejne zdjęcie które jest w tym momencie na 3miejscuw sondzie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 no to jak teo, to trzeba będzie usunąć bo nie spełnia on warunków regulaminu a w to miejsce wstawić kolejne zdjęcie które jest w tym momencie na 3miejscuw sondzie:wink: Akceptuje ta propozycje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zmiana regulaminu obowiązuje od II kwartału. Zdjęcie było wysłane przez Pawła i jako jego zdjęcie wygrało konkurs. Zasady nie były sprecyzowane wcześniej i nie bedziemy zmieniać regulaminu po fakcie. Nie róbcie już zamieszania.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja bym wolał spróbować na wiosnę lub lato ,bo zdjęcie które wstawilem na zimę nie bylo szalenie piękne ,wstawilem bo nie bylo chetnych ,no ale jak tam chcecie .Zapomnialem dodać ze to ja jestem na trzecim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Uwazam jak Koko,pisaliscie ze nie ma chetnych to wyslalem foto grupowe gdzie prawie aut nie widac a teraz lipa ,,, musze czekac na kalendarz 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 NAPISZĘ TO PO RAZ OSTATNI: Regulamin jest regulaminem i mimo, że być może nie był doskonały to będziemy się go trzymać, a nie zmieniać coś wstecz, bo komus tak bardziej by pasowało. Zmiany obowiązują od II kwartału. Do kalendarza wchodzą zdjęcia 6 i 5, pozostali mają szanse w następnych edycjach. Proszę o zaprzestanie już dyskusji na ten temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 :lol:Więc wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak juz powstanie ten kalendarz gdzie bedzie mozna go kupić ? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak juz powstanie ten kalendarz gdzie bedzie mozna go kupić ? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk w empiku raczej nie kupisz bo to limit edyjszyn będą zapisy lista pod koniec roku możliwe że w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ok ! Chętnie kupie jeśli bd taka możliwość Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Panowie i Panie! Aparaty w dłoń, bo już coraz mniej czasu! Czekamy na zdjęcia do 10 czerwca:) Lista: 1. Mariusz13 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Poszła fotka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Poszła fotka ode mnie I nawet doszła;) Lista: 1. Mariusz13 2. Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ostatnie chwile na robienie i przysyłanie zdjęć Pogoda dopisuje, więc do roboty! W środę zakładam ankietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 tylko dwa zdjęcia ????? pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pytalem czy moge wyslac ale nie dostalem odp wiec chyba nie ?? bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 zasady chyba już są jasne jeżeli twoje zdjęcie w tym roku wygrało to już nie musisz się męczyć z fotami jeżeli nie,masz pełne prawo wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Coś skrzynki tymi fotami nie zapchaliście... Jeżeli do jutra się nic nie zmieni, ankiety a nie będzie, a do kalendarza wejdą 2 nadesłane zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi