Enzo Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Wiem, ze dobry To chyba nie padlo Visco, tylko z ta palstikowa obudowa cos sie stalo, musze nowa kupic, bo kolega na chwile ja odgila tak ze krecilo sie, ale po pewny mzcasie jezdzenia znowu sie odksztalila i zachaczal o nbei wiatrak :roll: Juz zaktualizowale mAvatar i i dodalem mo jsamochod w opisie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No to gratulacje Enzo , mam nadzieje ze jutro juz wkleisz foty na forum swojego cudenka I na spota to obowiazkowo juz przyjezdzasz :!: :!: :!: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Dzis mi rozwalilo waz od chlodnicy i musialem zostawic autko na warsztacie u kolegi, wiec ewentualnie moge zrobic zdjecia tylko na warsztacie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Wiem, ze dobry Juz zaktualizowale mAvatar i i dodalem mo jsamochod w opisie :mrgreen: sorki za offtopic ale widze ze moznawiekszeavatary wstawiac?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 enzo super ze masz bume ale sorki nieuwierze ze ona na trasie pali 7 ltrów bo moja 2,0 na trasie 9 łyka..... ale i tak super ze masz bume tak zapytam z ciekawosci to juz jest szeroka lampa czy wąska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 ja w pełni wierze w takie spalanie, dużo osób jeżdżących ETĄ chwali sobie bardzo niskie spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 7 litrów to normalne spalanie jak na silnik ETA , taki juz urok tego silnika cos jak benzynowy dizelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 oto foty :mrgreen: A i mam pytanie, jaki mzoe byc powod teg oze obrotomierz nie dziala :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 piękna fura, wymarzony silnik, i felgi pasują do auta. ale Enzo nas nie zawiedzie i samochód napewno sie zmieni :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 naprawde bardzo ładna ta E30, felgi z epoki :wink: , pakiecik ładny. Enzo a bedziesz ją polerowal??? Wtedy efekt bylby o wiele lepszy :mrgreen: chociaż już teraz jak dla mnie prezentuje sie świetnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Na wisone na pewno cos bede robil :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Enzo wpadaj na spota, dasz nam posłuchać jak gra 6 garków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Enzo wpadaj na spota, dasz nam posłuchać jak gra 6 garków :mrgreen: A co nie ma w Klubie 6-garow :?: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 piękna, takie lubię, prawie taka jak moja, hehehehe :lol: tylko ten silnik :evil: bo nie mój, a tu śnieżek................................. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jest ale nie kubowicz.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jest ale nie kubowicz.l Czyl ico jak jestem nei jeste mz wrocka to nie moge pzryejchac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jest ale nie kubowicz.l Czyl ico jak jestem nei jeste mz wrocka to nie moge pzryejchac? Oczym wy mowicie ???? Czemu niby Enzo miałbys nie przyjechac ???? MASZ PRZYJECHAC OBOWIAZKOWO NA SPOTA NAWET GDYBYS BYL W SZCZECINIE :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 myśle że MAtrix miał na myśli odpowiedź na pytanie Enza czy w klubie nie ma 6cio garowców, a matrix który ma 320(6garów) odpowiedział że jest, ale nie w klubie, bo jeszcze nie jest klubowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Czyli co jak przyjade bede mail jeden z wiekszych silnikow na spocie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Enzo nie koniecznie , bo wyglada na to ze 2 piatki e34 beda z BMW klub polska i 732 pisal w powitaniach ze moze przyjedzie wiec sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 matlarn wlasnie oto mi chodziło ze ja mam 6 garów ale niejestem klubowiczem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jak moyna yostac klubowicyem i jak to wzglada jakis statut klubowz cyz wpisowe :?: chetnie bzm dolacyzl 732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 :arrow: Enzo - u mnie wariował obrotomierz, nie styki na zagarach, przelutowałem ,podoginałem i hula, może to to :?: :mrgreen: :arrow: 732 - wpisowe..................hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 zrobilem nwoe fotk iale auta myc m i sie nie chcialo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 ladne to E30, ale umylbyś czasami :wink: Ja bym tylko sciagnął nalepe Heyah i ta z klapy po prawej stronie :wink: Co ci sie stało z guzikami do elektryki?? oprócz tego jest cacy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi