Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 1.Koledzy naładowałem aku w aucie i mam pytanie jest jakaś opcja test czy coś takiego co pozwala sprawdzić jak dobrze jest naładowany aku? w test 9.0 mam 14v napięcie 2.W inpie 0 błędów... po włączeniu klimatronica na np 20stp jak jest -temperatura to obroty falują non stop... jak by był to podgrzewacz elektryczny to wyszło by w inpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W jakim zakresie to falowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 falowanie jest tylko po włączeniu klimy wskazówka faluje delikatnie góra dół i wtedy słyszalna jest nie równa praca silnika,po wyłączeniu klimy jest okej wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sprężarka się załącza dlatego zmieniają się obroty silnika (obciążenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 no właśnie na zimnym to się dzieje i słychać jak silnik nie równo pracuję bo wskazówka faluje góra dół tak delikatnie a po wyłączeniu klimy tego nie ma a co lepsze w inpie 0 błędów więc co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Moim zdaniem podgrzewacz zaczyna padać. Oczywiście jeżeli falują ciągle, ponieważ jeżeli jest to tylko jednorazowe to normalka przy obciążeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 klimatronic na 16stp to nic nie faluje a jak dam na 20stp to już faluje...jak falowało odpiąłem wtyczkę od podgrzewacza falowanie ustało,podpiąłem znow falowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No to masz odpowiedź. Dodatkowo właśnie po tym poznajesz że jak na temperaturze minimalnej nie faluje a zaczyna jak podkręcimy ogrzewanie to właśnie podgrzewacz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 czyli trza na używkę polowac z alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Niekoniecznie możesz wysłać swój stary do kolegi Rogera do Nysy i naprawi Ci go i na pewno pochodzi dłużej niż używka z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi