Bimmer92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 kluczyk na zapłon i bawiłem się i wreszscie aku padł ;/ inpa działa prawidłowo,wszystko poustawiane wszystko w NCS prawidłowo i po wejściu w ASZL potem basic functions i po wybraniu coapireadsggetfswpsw" wyskakuje ciągle http://i41.tinypic.com/160pt9u.jpg i nie da rady wejść by te światła DRL aktywować.... próbowałem łączenia się z róznymi ECU... to z ASZL łączy ale by wejść w to: coapireadsggetfswpsw już się nie da bo jest ten błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 być może miałeś wymieniony moduł lcm, zmień codiren index na inny aż trafisz i wejdziesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 czyli co zmieniać np 37,38 itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zmień na .C35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 zmieniałem tak i nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 może brak ci plików daten? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 to znaczy kolego jak daten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 kolego a spytam tak jak juz sobie tam na activ zmienie to wiem do work wklejam plik MAN ale wtedy jak będzie w work plik MAN ma byc też czy nie plik trc tam??? ten psw.trc??? bo ja do tej pory robiłem,że miałem dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 trc zostaje. Pliki daten, to pliki aktualizujące NCS. Wejdź w C:/NCSEXPER/DATEN/E46 i zobacz, czy masz plik LSZ.C35. Jeśli nie masz, to skopiuj sobie ten (do w/w folderu) i spróbuj jeszcze raz. PLIK: LSZ.C35 - Speedy Share - upload your files here Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 dzięki kolego udało się... mam pytanie po szczytaniu tego pliku trc znalazłem tam linijke w nim coś takiego: v-max 170 i tu pytanie bo moje auto coś pomalutku rozpędza się od 160 w górę i tu pytanie czy jak by tam przestawił np na 230 to lepiej by szło?? wgl jest to możliwe,żeby prędkość ktoś ograniczyl NCS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przy czym pisze to 170? Jak już o coś pytasz to dawaj pełne info, bo wychodzą później z tych Twoich pytan totalne głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ANHEBUNG_175_KM/H WERT_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 kolego co to jest te 175?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 dzięki kolego udało się... mam pytanie po szczytaniu tego pliku trc znalazłem tam linijke w nim coś takiego: v-max 170 i tu pytanie bo moje auto coś pomalutku rozpędza się od 160 w górę i tu pytanie czy jak by tam przestawił np na 230 to lepiej by szło?? wgl jest to możliwe,żeby prędkość ktoś ograniczyl NCS? Od dziekuje jest magiczny przycisk pod postem dzięki kolego udało się... mam pytanie po szczytaniu tego pliku trc znalazłem tam linijke w nim coś takiego: v-max 170 i tu pytanie bo moje auto coś pomalutku rozpędza się od 160 w górę i tu pytanie czy jak by tam przestawił np na 230 to lepiej by szło?? wgl jest to możliwe,żeby prędkość ktoś ograniczyl NCS? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 kolego to co z tą predkoscią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Anhebung to po niemiecku wzrost. Jednak watpie żeby to miało jakiś wpływ na przyspieszenie. Zmien to sprawdzisz a najwyżej wrocisz do fabrycznych ustawień Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 przestaw od razu na 350km/h lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 przestaw od razu na 350km/h lolol :D:D Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi