Kamcio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Szukam kogoś, kto ma nawigację CIC w swoim BMW? Najlepiej E60/E90, możemy spróbować z serią F. Mianowicie mam generator kodów FSC i chciałbym się podpiąć i spróbować zaktualizować mapę do wersji 2014-1. Jeśli ktoś się nie boi (a obiecuję nic nie popsuć) to fajnie jakby się odezwał to podziałamy coś w ramach "zabawy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A ja co miałem bo bym Ci pożyczył autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ty masz CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mam generator kodów FSC porywasz się na szerokie wody, generatory są ***** wartę, trzeba zapłacić by mieć działające kody FSC, chcesz to podam Ci namiary gdzie takie kody kupić ( sprawdzone bez ryzyka uszkodzenia komuś CIC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam od sprawdzonej osoby wiec daje gwarancję ze nic nie popsuje Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Doszło mi dzisiaj narzędzie do zmiany języka w CIC, także oferta nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czesc. Potrzebowalbym kod fsc mam nr vin c244829 mapa jak wyżej 2014-1. Dasz rade wygenerować kody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A wiec generator mam sprawny ale działa tylko pod interfejsem ICOM którego się jeszcze nie dorobilem Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no dobra ja mam navi CIC u siostry w aucie, a co dokładnie chcesz sprawdzić, albo zrobić podpinając się ?? czy zmiana języka i aktualizacja map wchodzi w grę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zmiana języka wchodzi w gre aktualizacja map niestety juz nie. Sprawdzalem i muszę kupić inny sprzęt. Natomiast język mogę zmienić na PL o ile jest odpowiednia wersja softu. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 auto jest codziennie od poniedziałku do piątku w Lubinie Możliwe jest spotkanie na miejscu, żebyś sprawdził wersję i odrazu powiedział co jesteś w stanie zrobić i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Od Poniedziałku do Piątku jestem we Wrocławiu akurat, ale zadzwońcie do mnie to jakoś ogarniemy czas i miejsce wstępnego spotkania na oględziny. EDIT: W przyszłym tygodniu od środy jestem w Lubinie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ok no to będziemy intacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 wcześniej święta były i nie było czasu zbytnio, ale temat z mojej strony aktualny. Po długim weekendzie, będą się właściciele auta z Tobą kontaktować i jakiś termin ustalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie ma problemu. Ale po majówce jestem w Lubinie tylko weekendami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A więc dzisiaj były pierwsze testy, i udało się wygenerować kod FSC dla CIC, więc jakby ktoś potrzebował kod do swojego samochodu to zapraszam (muszę niestety mieć jeszcze fizycznie samochód chociaż raz, ponieważ muszę z niego odczytać jeden plik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A ja potwierdzam, że wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wczoraj wizyta u Kamcia i zmiana języka na PL i aktualizacja map w e 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ogarnięte już również spolszczenia CIC Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi