Bimmer92 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Panowie mechanik wyczuł,że pod maską coś smierdzi jak by się paliło,topiło... zauważyłem,że jak wezmę palcami za tą rurkę karbowaną od chłodniczki to mam takie coś jak olej na palcu czarne i tu pytanie czy to zbieg okolicznośći czy przez chołodniczkę oprócz spalin przepływa coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Płyn chłodniczych płynie przez chłodniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 hehe dobrego nosa ma mechanik tylko ze wzrokiem gorzej :mrgreen: bo nie powiedzial co ja w swojej miałem to zaślepione i spaliny mi nie waliły z powrotem do kolektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) wyczuł coś i puścił cie zepsutym autem które może zapalić się po drodze za warsztatem... przecież to jest niezgodne ze sztuką jego zawodu aby oddać auto uszkodzone .. zmień mechanika . ja polecam na większość dolegliwości Twojego auta tego oto pana http://www.waga-recykling.pl/?s=contact a tak na serio to kogoś kumatego musisz jechać Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ok kumam panownie tylko,że pytałem czy z tej rurki karbowanej od chłodniczki spalin czy przez nią leca tylko spaliny czy też może być coś takiego jak olej? czarna maz itp? bo przejadę 5km otwieram maskę i śmiedzi coś pod maską i tutaj gdzie jest chłodniczka spalin w tym miejscu śmierdzi i jak rurkę karbowaną złapę reką od spodu to na palcu mam takie coś jak czarną maz(jak by palec w oleju czarnym) taki efekt a demontowałem chłodniczkę 3tyg temu i się przyjżałem dokładnie nie ma żadnych dziur itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 oleju tam nie powinmno być.. ma być czarno od spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 pewnie sie leje gdzies wyzej i kapie na chlodniczke bo ona przecierz tez niezle rozgrzana, ale z niej samej napewno nie cieknie olej bo przez nia przechodza spaliny i plyn chlodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 coś takiego jest pod tą rurką karbowaną: http://i42.tinypic.com/2qlzrbr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 fakt ze zdjecie troche slabe ale wyglada to na plyn chlodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Kolego musze Ci powiedzieć że udało Ci się kupić naprawdę nieudany egzemplarz. Szkoda że masz ciągle jakieś problemy z furakiem. Obyś się nie zraził do marki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi