Szopu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam na imię Damian, 19 lat i jeszcze uczę się w szkolę średniej na profilu Technik Mechanik. Marką zajarany od dawna, lecz wraz z przybliżaniem się do celu kupna - głód rośnie. Przez dłuuugi (bo inaczej nie mogę go nazwać) zbieram na własne marzonko z 3 bądź 5 serii Bawarki.( tutaj mam kontrowersję - starsi koledzy z forum może pomogą w wyborze i nurtujących pytaniach ) Każdy weekend mam zajęty pracą dorywczą, czasami trafi się także dzień szkolny - parę godzin nie zaszkodzi gdy stawka jest duża. Bynajmniej teraz pracuje w Sandenie - Polkowice. Cel? Jedynie kupno samochodu na tą wiosnę. Aktualnie poruszam się staruszkiem VW Polo II Coupe (86C2F) w który także na początku włożyłem serducho i trochę gotówki. Pewnie większość pomyśli 'ło, młody łeb kupi samochód będzie tyrał ręczny na parkingu' już was mogę uprzedzić że tak nie jest Pragnę kupić takiej klasy z zawodności i samej 'postawy' - to po prostu się czuję, tyle. Myślę że na forum wiele się nauczę o specyfikacji mechanicznej samochodu innej serii i co najważniejsze spędzę czas z miłymi ludźmi i nie tylko - pozdrawiam Zdjęcie tej mojej 'strzały': [ATTACH=CONFIG]28101[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 siemanko do zobaczenia na jakims spocie :)uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hej! Ja też kiedyś miałam polówkę w kupecie,bardzo wdzięczne autko,mimo,że to nie BMW. Miło Cię poznać bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi również miło wszystkich powitać Chyba najważniejsze że mnie dowiezie wszędzie i jest naprawdę w mega stanie - spalanie w granicach 4-5 litrów przy dobrej jeździe, to jak na mój status szkolny to gitara. Jeden ze znajomych jest chętny na jej kupno, jeżeli się rozmyśli ląduje w pierwsze dni marca na sprzedaż, na ten moment ją dopieszczam w formie robót takich pierdół jak komplet niektórych plastików i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siemanko, na pomoc na pewno możesz liczyćbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 bmw_2 siema czekamy na śmigło bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrNowinka Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam i ja wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Samochodówka na Piastowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witaj Kolegobmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Samochodówka na Piastowskiej? Zespół Szkoł Politechnicznych - niegdyś Zawodowych, tzw. Mechanik. Nie daleko PKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myncalcoppy_69 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siemka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi