Chacko e30 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 witam, jak zdemontować navi mk2 w e39? bardziej chodzi mi o przednią maskownice. chciałbym polakierować listwy a nie zostwawie "drewnianego" radia;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie wiem tak do końca o co chodzi ale MK2 to czytnik mieszczący się w bagażniku. Tu chyba chodzi o panel mieszczący się w konsoli prawda?. Podaj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 tak,chodzi mi o 4:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Prawdopodobnie jest bardzo podobnie jak w mk3 czyli tak: [ATTACH=CONFIG]28105[/ATTACH]Najpierw kartą jak na foto zwalniasz zaczepy, potem ściągasz maskownicę [ATTACH=CONFIG]28106[/ATTACH] Reszta już idzie gładko i nie wymaga opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Koledzy o orientujecie się czy mały monitor z radiem można zamienić na duży monitor Bmw e38 lift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Raczej ciężko, w sensie na pewno będzie wiązka do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi