SoulRea Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 150 km to silnik diesla po lifcie montowany w E46 tak samo benzyna 150 km także po lifcie to poprawione silniki mniej awaryjne bardziej dynamiczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jeśli się jeszcze uczysz i z finansami bywa różnie to szukaj 2,5 litra a później zaczniesz się martwić Zdrowe 6 garow będziesz miał na lata Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a lift byl po 2000 czy 2002 roku ? nie przejdzie w domu ze na pierwsze auto niespelna 200 koni Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 po 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 http://tablica.pl/i2/oferta/okazja-pilne-pilne-bmw-e46-full-xenon-pol-skora-alu-zamiana-CID5-ID5oS4L.html#81cde562a5 jedyne co mnie odstrasza to przebieg , ale moze jedyna buma co licznika zbitego niema ? gorzej jak tak wyglada licznik po zbiciu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tablica.pljedyne co mnie odstrasza to przebieg , ale moze jedyna buma co licznika zbitego niema ? gorzej jak tak wyglada licznik po zbiciu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1.8 to przy tym przebiegu już nie ma panewek i tylko czekać na przywitanie się z korbą :lol: na sprzęgle też okładziny nie będzie taki przebieg gruby remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 kurdee... ma moze ktos czas i znajdzie mi jakies sensowne czarne bmw i/ci 1.9 czarne do 100 km od 47-344 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 jak w takim przedziale km bedziesz szukał to nie kupisz do 2016 :4: polecam samemu na mobile poszukać wypożyczyć autolawete i przywieźć cos nie kombinowanego z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 kurdee... ma moze ktos czas i znajdzie mi jakies sensowne czarne bmw i/ci 1.9 czarne do 100 km od 47-344 Dziś mój dobry kolega dzwonił z pytaniem czy ktoś nie szuka 318Ci. 2005r, 130tys km oryginalny przebieg, samochód nie miał żadnych przygód blacharsko lakierniczych. Cena jest znacznie wyższa niż ta z ogłoszenia bo 24tys zł ale myślę że przy odrobinie dobrej woli z każdej strony, można zejść w dół. Samochód zarejestrowany w PL więc zmiana tablic to niecałe 200zł bez dodatkowych wydatków. Szczerze mówiąc nie widziałem samochodu, ale jeśli chcesz to mogę pojechać z Tobą po ten samochód żeby mieć pewność że polecam coś godnego (żeby nie było, nic z tego nie mam). Pytanie czy Twój budżet wytrzyma taką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 budżet max 19000 -,- Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No to stary zastanów się, może jesteś w stanie podnieść poprzeczkę deczko wyżej, bo 2005 rok za 24 to naprawdę dobra cena A może jeszcze coś urwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 tu mam cos ciekawego ale co myslicie o silniku 2.0 143 ? dajmy na to 1.9 118 vs 2.0 143 , wady , zalety Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jak dla mnie zalet brak w jednym i drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dla mlodego kierowcy ? wiem ze bmw zaczyna sie od 6r no ale... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Diesla 150km po lifcie znajdziesz za 17 tys. myślę. Złego słowa powiedzieć nie można o tym silniku, mam już drugie e46 z takim silnikiem i jestem zadowolony. Może w tą stronę się pokieruj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 nie , wolalbym benzyne... chociaz nie raz o tym myslalem Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jeśli wzbraniasz się tylko dlatego, że to diesel, czyt. klekot i dziadkowóz to się mylisz, bardzo przyjemnie przyspiesza, elastyczny silnik i BARDZO ekonomiczny, co też nie jest bez znaczenia, a i na rynku wybór ogromny - teraz tylko znaleźć uczciwy egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 no ale co ze r6 i dla mlodego tylko niewiem na co patrzysz czy na spalanie czy bedziesz sie bal ze cos narobisz, ja 3 lata temu jak skonczylem zawodowke to mialem e36 2.0 i jakos przezylem do tej pory a spalanie tez jakos dawalem rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 brałbym tą :mrgreen: ma oko i kasy ci jeszcze zostanie mobile.de ? nowe i używane samochody ? Twój rynek pojazdów w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 diesel nie bo wydaje mi sie ze wrazie czegos jak cos padnie to sie nie wyplace a spalanie i ceny paliw nie sa ogromna różnicą... r6 wydaje mi sie ze również droższe w utrzymaniu , znalazlem jedna na Śląsku to podjade ja zobaczyć , odezwe sie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bierz r6, w przeciwnym wypadku po kilku miesiacach bedzie Ci malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 auto nie używam generalnie do szarżowania jezdze jeszcze na nsr-ce i suzie LTZ wiec mam gdzie sie wyżyć , poprostu chce wmiare sprawnie jezdzic i zeby takie manewry jak wyprzedzanie nie byly problemem bo autem którym teraz jezdze to jest wyczyn wyprzedzic Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W takim wypadku zdecydowanie bierz R6! Ja mam m52b25 czyli 2,5 a moja dziewczyna m43b16 czyli 1,6 dodatkowo mój turas jest cięższy od compackta o 200kg ja mam spalanie 9-14 a ona 7,5-12. Te 9 i 7,5 to w trasie ale ja spokojnie mogę sobie 150 lecieć i w 9 się zmieszczę a żeby u niej zmieścić się w 7,5 to max 120. Różnica w mocy i przyspieszeniu jest ogromna a w spalaniu już nie. Wiadomo są dwie świece więcej no i ogólnie płynów ustrojowych do R6 wchodzi więcej i to moim zdaniem jedyne minusy w porównaniu R6 czy R4. Do tego kultura pracy i dźwięk szóstki to inna jakość bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 7,5 a 9 to dla biednego ucznia jak ja to koszty sa ogromne , nie jestem osoba wiecznie bez kasy ale bez przesady ze wszystkie pieniadze w auto ładować bede... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi