gorolex Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Szybko to pojecie wzgledne czyli mam rozumiec ze troche poszalales tak , a moze tylko ci sie wydaje ze slabnie , a jak zregenerowac silnik zeby znowu hulał i był wariat ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie, nic nie słabnie kolego ...po prostu na dzień dzisiejszy kupiłbym 2.5 co najmniej. Jeśli chodzi o pierwsze BMW tj. koszty utrzymania itp to moim zdaniem w/w przeze mnie silnik spokojnie wystarczy bo ja byłem/jestem zadowolony a śmigam już 3 rok. Pilnować oleje, wszelkie płyny a wtedy lejesz Pb i jedziesz. Koszty nie są duże jak przy 6 garach i nie ma co się zepsuć za bardzo ale to jest moje zdanie i może ja trafiłem na taki bezawaryjny egzemplarz. bmw_1Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Też polecam 1,9 jak kolega wyżej, kiedyś jak się zastanawiałem nad e46 to chciałem tylko z tym silnikiem. Na początek starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 M43tuB19 118KM (1,9) Mamy ten piec w Compakcie i poki co lata bezusterkowo od 3 lat. Mimo to spalanie nie idzie w parze z moca. M50B25 po miescie bralo mi 2 max 3 litry wiecej. Mimo wszystko jest to chyba najlepszy silnik 4cyl w e46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Mimo to spalanie nie idzie w parze z moca Z tym muszę się zgodzić bo średnie spalanie mam 10l/100km Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ciężko kupic jak takie podzielone opinie sa.... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Sajmonowi chodziło raczej o to, że z czasem się przyzwyczaisz do mocy i zaczyna Ci jej brakować. Jak miałem Audi a w niej 70 koni to było do czasu git, na początku przygdy z E39 te fabryczne 193 kuce swoje robiły a teraz już ich nie czuję i przydałoby się sporo więcejbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Sajmonowi chodziło raczej o to, że z czasem się przyzwyczaisz do mocy i zaczyna Ci jej brakowaćDokładnie o to chodzi ale jak na początek to mój silnik polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Rozumiem , ja właśnie wczoraj odebralem plastik i juz mase kilometrow zrobilem toyota Yaris 75 KM i powiem wam jak na takie małe ***** to jestem mile zaskoczony wracajac do rzeczy , http://otomoto.pl/bmw-318-piekne-bmw-idealne-carbon-m-pa-C32096909.html# właśnie trafiłem na tą BMke , zna ktos ? Okolice Wrocławia , a moze ma ktos blisko i podjechałby zobaczyc , ja mam 104 km według google maps Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na zdjęciach czarnula wygląda bardzo ładnie...załóż temat w Obejrzyj mi auto i na pewno któryś z kolegów pomoże... chociaż myślę że i bez tego nie będzie problemu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 152.000 to miała 7 lat temu zapewne. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Bez przesady.... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Po kierownicy to na pewno ponad 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 panowie nie poddaje sie I poszukuje dalej , postanowilem ze chce tylko I wylacznie bmke 318CI ew. 318i , silnik 1.9 m43 , znalazlem takie cos niedaleko mnie http://tablica.pl/i/oferta/bmw-e46-coupe-CID5-ID5e7aX.html?code=ac23f1643b zna ktos moze , co o tym sadzicie a moze macie jakas fajna okazje u was na stanie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No jest bogato. Poza tym na zdjęciach wiele nie widać. Jedź zobacz i ocenisz czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 :drool: koło igły to nawet to nie stało zderzak z poliftowej nie spasowany sporo mu brakuje cały pas przedni obnizony jest z lampami to pewnie miała szczała w giry , lampy zwykłe a listwy ze spryskami w anglikach czesto tak było , poztym zdjęcia słabe żeby nie było wad widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wiadomo ze nie szukamy nowego auta ale to już ma swoja przeszłość i to nie mała na pewno wizyta u blacharza nie jest mu obca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 aaaaa to sobie na start odpuszcze i walcze dalej , tak zaluje ze mi ktos gwizdnął sprzed nosa tą bume z jelcza... ale perelki sie jeszcze znajda Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 panowie , znalazlem i takie cos , mam 10 km do tej bmki wiec bardzo chetnie bym ja obejrzal , ale jest w niej silnik 2.0 143 , co powinnienem o nim wiedziec ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 powiem ci jedno od silnika n43 trzymałbym się jak najdalej temat rzeka tyle tam do zepsucia a silnik 3tyś co innego dorwać taką z uszkodzonym silnikiem w dobrych pieniążkach instalacja tam jest z pedałem gazu elektrycznym i wrzucenie M54 2.5 -3.0 to jak składanie klocków lego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak pisze slodki temat rzeka, uciekaj od tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 a 2.0 diesel czy tez odpuscic ? i zostac przy silnikach 1.8-1.9 ? znalazlem tez blisko mnie i juz przy okazji obejrzalem bardzo zabana bunie z silnikiem 105 , idzie w ogole w ogole ta buma czy strach wyprzedzac bo sie raczej kula a nie jedzie , jakas ogromna roznica od tych 118 ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 i jak to silnika n43 ? z tego co wiem to albo silnik n42b20 albo n46b20 , akurat w tej bumie byl n42 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Diesel 2.0 na common rail 150km jak najbardziej godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 teraz to juz nic niewiem -,- Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi