wisnia1419 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Koledzy mam pytanko czy do compacta pasują wały z innych wersji nadwoziowych? Ewentualnie czy można z dwóch różnych poskładać jeden i go wyważyć? Potrzebna mi ta połówka od strony dyfra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 a co modzisz że taki mix potrzebujesz ?? chyba jeszcze w zależności od pojemności różne grubości były ale pewny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Proponuję na realom sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na pewno różniły się jeśli chodzi o wersje silnikowe, ale jak wyżej kolega zasugerował, sprawdź na Realoem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi