Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrii Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Miras swoim Xem mnie zawstydził i pokazał jak sie powinno latać znaków żadnych nie poprzestawiał???kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Było fajnie, niestety krótko i za***iscie zimno.. wiec mysle ze nastepnym razem beda cieplejsze warunki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Szacun dla wszystkich przybyłych i marznących, choć frekwencja i tak była całkiem całkiem, miejmy nadzieję, że następy spot będzie już w lepszych warunkach pogodowych, do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 spoko było i nie spodziewałem się śniegu tak samo jak takiego zainteresowania moją bumą 8er za***ista. jeszcze kilka spotów i się nauczę może wszystkich z ksywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 jeszcze kilka spotów i się nauczę może wszystkich z ksywki oj nie dasz rady... ja nawet nie znam wszystkich:) znaków żadnych nie poprzestawiał??? nie nie przestawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 WIDZĘ ŻE DUŻO MIEJSCA MIELIŚCIE happy_bmwhappy_bmw SZKODA ŻE NIE MIAŁEM JAK WPAŚĆ ALE NA KOLEJNYM MUSZE JUŻ BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki za mój pierwszy spot było bardzo fajnie, chociaż bardzo zimno, zrobiłem kilka fotek więc się nimi dziele Jeśli jest taka frekewencja jak jest -10 to już nie mogę się doczekać spotów letnich Pozdro! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrycu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Was! Udało mi się zobaczyć Najta na sam koniec ale już poszliście pewnie się ogrzać do środka magnolii! Przypadkiem trafilem na dach, bo wypadły mi szybkie zakupy. Pozdrawiam kolege z białego e30, który mnie zobaczył gdy zjezdzałem z zakupów lekkim bokiem na śniegu. (miłe zaskoczenie mnie ogarneło gdy zobaczyłem śnieg na parkingu). Do zobaczenia już w pełnym składzie za miesiąc!! Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Hrycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja rowniez dzięki za spotkanie. Dzięki Dyziu i Nem za kalendarz, jest na prawdę mega! Przez ułamek sekundy miałem cieplo w tym zakręcie na rogu, slisko tam jak cholera. oby w lutym już słońce zawitalo i +20 na termometrze. 5na i do następnego. P.S.: chyba się mój post zdublowal, proszę o czystkę. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 dzięki wszystkim za miłe spotkanko w lodowatej atmosferze Dyziu Twoja 7er zaczyna ładnie wyglądać teraz tylko kółko, dokończenie przodu i malyna Kaczmar, moje uszanowanie że miałeś odwagę przyjechać na letnich ; a ta e31 to miazga, trochę kolor nie taki ale reszta cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 również dzięki za spotkanko, troche zimno ale... było miło Kaczmar dzięki za ubaw na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 również dzięki za spotkanko, troche zimno ale... było miło Kaczmar dzięki za ubaw na samym początku haha to było zamierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Taka luźna uwaga - nie powinien być już przypadkiem stworzony nowy dział na Spoty 2014? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Taka luźna uwaga - nie powinien być już przypadkiem stworzony nowy dział na Spoty 2014? Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To jakieś nowe 8er na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Fajne te spoty:) Mam nadzieję że w marcu uda mi się zawitać Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 https://imageshack.com/a/WW8q/1 po czasie, ale jednak od koleżanki Pauliny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi