maxiks Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, Coś ostatnio niedobrego dzieje się z dźwiękiem w moim turasku. Zauważyłem dwie rzeczy. Po pierwsze nie działają głośniki w tylnych drzwiach... nie wiem jak długo... a druga rzecz to dziwne dźwięki z przedniego lewego głośnika kiedy radio/cd jest włączone... coś jakby przepięcia, trzaski. Jakby ktoś podczas włączonego radia ruszał przewodami od głośników. Czy znacie kogoś z Lubina lub okolic kto byłby w stanie ogarnąć temat? Ja kompletnie nie znam się na takich rzeczach i nie chciałbym czegoś uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jakie to radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dlu 10713 kupiłeś ją od mojego brata z księginic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może końcówka mocy w radio doczekała swojego żywota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Dlu 10713 kupiłeś ją od mojego brata z księginic? dokładnie tak. cholernie mały ten świat co do radia to jest chyba ta najniższa wersja. z krótkim wyświetlaczem... jak poniżej na zdjęciu. jeśli dobrze policzyłem to 10 głośników [ATTACH=CONFIG]28092[/ATTACH] Edytowane 15 Stycznia 2014 przez maxiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To stawiam na końcówkę mocy. Jak się w ogóle sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak jak kolega wyżej pisze, prawdopodobnie końcówka mocy. Ja miałem tak, że jedna cała strona nie działała. Najlepiej podpiac drugie takie radio na próbę albo jakieś inne nawet, tylko wtedy trochę zabawy z kablami. Jakbyś był we Wrocławiu to mógłbym Ci pomóc sprawdzić czy to wina radia czy głośników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 To stawiam na końcówkę mocy. Na sobotę ustawiłem się w luelu w Lubinie. Sprawdzą i dadzą znać co jest nie tak... Jak się w ogóle sprawuje? Za niedługo muszę się ustawić na wymianę maglownicy, zaczyna coraz bardziej tłuc po kierownicy... na pewno pojadę do Auto-Rege w Kożuchowie. Koleżka tam był ostatnio, też z E39 i mówi że bardzo profesjonalny zakład. To chyba najpoważniejsza rzecz do zrobienia w najbliższym czasie, poza tym autko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi