Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak w temacie na co zwrocic uwage przy zakupie auta z tym silnikiem? Rocznik to 2004-2005. Szukam auta po komisach zeby miec gwarancje ale i tak prosze o rady na co spojrzec, jakie mankamenty mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 do jakiej kwoty szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 popatrz tutaj ,może cos się znajdzie Używane: BMW 530i, BMW 530d (E60) - Magazynauto - testy i opinie o samochodach nowych i używanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 do jakiej kwoty szukasz? Szukam w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Koko dzieki. To znaczy, ze w benzynie oprocz tych drobnych w sumie usterek silnika poza tym nic innego sie nie psuje? Git jak dla mnie, tym bardziej ze szukam 2.2. A co z elektronika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kurcze powiem Ci szczerze że nie brałbym z tym silnikiem, 170 km to mało, ja mam 3.0d 218 koni, 500 Nm, i na pewno lece na chipa, elektronika ? hmm początek produkcji i tu są jakieś problemy, ale drobne błędy wsumie miałem do tej pory, Ja jeszcze mam dynamic drive, teraz bym szukał jednak bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie mam innej opcji U nas jest podatek drogowy wysoki za 2.2 jest to 950 za rok a za 3.0 juz 1500!!!! Pewnie ze bym chcial 3 litry ale sam widzisz nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no to przed liftem masz jeszcze do wyboru 2.0d 163 km, schipowany powinien ok 195 km osiągnąć, nie myślałeś o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to Ci odpowiem za Jabola. On nie znosi klekotów, a 2.0d ma obecnie w e46 i gwarantuję Ci, że nie ma innej opcji jak benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to spoko, ja poprostu daje do zrozumienia że 170 km w e60 nie jedzie, a u nas na forum to jednak ważna informacja, jak bym chciał taxi z 5-er zrobić to pewnie też by padło na 2.2 plus gaz i jechane :D, ważne że wybierasz dobrą budę !!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Po cholerę Ci tam auto, miałeś zjeżdżać ?! ale jak co to napisz do kolegi z Namysłowa i popytaj, ma takową i sprzedaje właśnie http://www.maxbimmer.pl/members/dzynu-albums-bmw-e60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No mialem ale jednak zostaje jeszcze troche nie mam pomyslu na Polske. Co do klekota w E60 to nie dziekuje, Jaro wyjasnil dlaczego a moze Dzyniu sam napisze cos od siebie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 :lol: wypowiem się w temacie bo 2 lata taką katuję 2.2 z gazem i automatem 6biegowym jak po nią jechałem to też mi sie wydawało ze bedzie to tylko lansowóz bo duze itp , auto z tym silnikiem daje rady na drodze i jestem zadowolony , moj znajomy ma 530d i przez 1,5 roku wpakował 12tys w tego dizla sypło sie wszystko co mogło dwumas poduszki turbina wtryski przepływka i pękniety kolektor wydechowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 @Jabol, popytaj lokalnie na bkd-fani.pl Sent from my HTC One using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi