Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 W jakich modelach byly montowane ori navi. Szukam E60 i mialem wczoraj testdrive ale ku mojemu zdziwieniu nie miala nawigacji a ja chce z navi Szukam modelu z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Oj. Nie ładnie. Nic przyjacielowi nie powiedzieć, że takie ważne wydarzenie się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Oj mowilem, mowilem Ty mi lepiej pomoz co z ta navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To dziwne ze nie posiadała navi E60 jako model powinna mieć każda. W E9x były montowane tylko po lifcie od końca 2006 roku. Byc może pierwsze modele E60 nie posiadały ale przyznaje się bez bicie nie spotkałem jeszcze serii 5 z tych lat zęby nie posiadała. a ostatnimi czasy obejrzałem ich z 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie wiem. Ale nie czaję o co Ci chodzi. Przecież w e60 były navi. Bardziej mnie dziwi, że istnieją takie które jej nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pewnie chodzi ci o to, że nie było mapki pokazanej na ekranie tak jest dokładnie, ja mam 2004 rok, nawigację już na 2014 rok, pokazują się tylko i wyłącznie strzałki w którym kierunku się udać, ja mam małą navi, nie wiem jak w dużej, mapki na pewno były już po pierwszym lifvie czyli z przyciskiem uruchamiania silnika jakoś w połowie 2005 roku, podobno jest jakaś firma która to przerabia, tzn przerabia soft ale to już kasa.... Też się zdziwiłem bo w e46 2003 roku miałem piękną mapkę a tu mam strzałki ino kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chcialem wlaczyc navi podczas jazdy i nigdzie w menu iDrive nie ma jej pytanie_bmw Na postoju tez jej nie znalazlem :lol: Powiedzcie mi gdzie mam jej szukac w menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 jak odpalisz auto to na głownym ekranie startowym masz tak : góra communication --> po to żeby tel podłączyć, dół entertainment --> sterujesz radiem, płytami itd, lewo climate --> sterujesz klimatyzacją, ustawiasz stopnie jak ma wiać i gdzie w nogi, ciało, bądź twarz, prawo --> navigation, i tu masz nawigację, jak nie masz płyty choćby w czytniku to będziesz miał board computer, juornej computer, traffic information i takie tam, nawigacja w pierwszych wydaniach bmw nie pokazuje mapy tylko trzeba ustawić cel podróży i kieruje strzałkami, niestety innych opcji nie ma, navi jest zawsze, tak jak pisałem wcześniej, żeby wejść w cokolwiek przesuwasz góra, dół, prawo lewo pokrętło idriva, żeby powchodzić w opcje to nim kręcisz, aktywujesz klikając na nie, wychodzisz do głownego menu przyciskiem o tej nazwie. Z ekranu startowego poprostu przepychasz pokrętło w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chcialem wlaczyc navi podczas jazdy i nigdzie w menu iDrive nie ma jej Na postoju tez jej nie znalazlem Powiedzcie mi gdzie mam jej szukac w menu? tak jak chlebi pisze, pewnie płyty z mapami nie było, jak jest monitor to musi być navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A no wlasnie bo na prawo nie bylo Navigation tylko OBC. A gdzie ta plyte sie wrzuca? No i naprawde nie ma opcji zeby nie bylo strzalek tylko mapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Normalnie w czytnik wrzucasz płytę z mapą, gadałem z Kamciem to coś wspomniał że jest jakaś firma co aktualizuje softa i wtedy jest mapa, ale coś wspominał że tanie to nie jest i nie zawsze idzie to zrobić więc ja sprawę olałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A więc sprawa ma się tak, E60 były w trzech wersjach: -Mały ekran bez nawigacji -Mały Ekran z nawigacją (Business) od 03.2007 z opcją wyświetlania mapy, a wcześniej tylko nawigacja strzałkowa -Duży ekran z nawigacją (Professional) - mapa z opcją widoku 3D (perspektywa) Nie ma zależności, że od któregoś roku była nawigacja wcześniej nie, bo to indywidualny wymysł kupującego. Jeśli masz mały ekran bez navi, to dokupienie czytnika, podpięcie i przeprogramowanie komputera pomoże Ci uruchomić nawigację, ale chyba mało opłacalny interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mała? No taka duża na środku kokpitu jak w e90. Ale dzięki za podpowiedz. Możesz rzucić jakieś linki bo się polubiłem z ta małą. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 BMW Business: BMW Professional: Wersja Business była w opcji bez nawigacji (zamiast menu NAVIGATION miała OBC, czy coś takiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No właśnie coś takiego miała. Hmmm. A jak wymienię na dużą to jest plug and play? Pytam bo chce mieć świadomość zanim kupie furaka. Myślę o zmianie małej z nawigacja na dużą z nawigacja Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kodowanie samochodu dokupienie wyświetlacza i czytnika koszty są takie ze staje się to całkowicie nieopłacalne. Kolo 3tys musisz liczyć. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dużo za dużo. Ale znalazłem duża navi za 100€ to chyba dobra cena? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pamiętaj, że do dużej navi musisz mieć taki komplet: NAWIGACJA PROFESSIONAL BMW E60 E63 CCC HEADUP NR55 (3813140818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A co to wyświetlacz na szybę? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Head up Display. To akurat nie powinno być potrzebne Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 I juz taniej Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 http://www.adverts.ie/3527089 http://www.adverts.ie/4490412 I tylko czytnika brakuje Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 To pierwsze pokrętło jest do CIC a nie CCC. A z tego wszystkiego czytnik najdroższy PS. No i z tego co widzę, to nie jest kwestia zmiany wyświetlacza, pokrętła i czytnika, trzeba też zmienić instalację i jak już wcześniej mówiłem kodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Poddaje się Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi