lolejko Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 pytanie_bmw Miałem takie nieprzyjemne zdarzenie, że musiałem wymienić drzwi. Moje stare drzwi były wyposażone w zwykłą korbkową regulacje otwarcia szyby. Taki miałem fart, że udało mi się kupić drzwi kompletne z elektryką(dosyc tanio!). Skoro już mam cały mechanizm więc chciał bym to wykorzystać. Czy ktoś z was wie jak podłączyć te rózne kabelki do zasilania i do przełącznika szyb? Może ktoś ma jakiś prosty schemacik? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jeżeli twoje auto nie było wyposażone w elektryczny mechanizm otwierania i zamykania szyb to nic z tego, chyba że masz instalacje do której można się podłączyć z elektryką drzwi,sterownik itp. A te drzwi to cały kąplet czy tylko jedne jak jedne to bez sensu żeby troje drzwi było na korbkę a jedne elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jeżeli twoje auto nie było wyposażone w elektryczny mechanizm otwierania i zamykania szyb to nic z tego, chyba że masz instalacje do której można się podłączyć z elektryką drzwi,sterownik itp.A te drzwi to cały kąplet czy tylko jedne jak jedne to bez sensu żeby troje drzwi było na korbkę a jedne elektryczne. Z tego co wiem, to [tak jak mówi aro] bez sterownika (można dokupić) szyb elektrycznych nic nie zdziałasz... ... i też mi się wydaje, że lepiej zmotać jeszcze drugi na przód chociaż <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi