gustuff Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Sprzedam komplet felg do E39 wraz z półrocznymi oponami klasy premium GoodYear EfficientGrip Performance 225/55/16 95W. Opony miały premierę w marcu 2013 i w tym samym czasie zakupiłem 2 sztuki (przejechałem na nich 12tys.km). Kolejne dwie dokupiłem w lipcu (przejechałem na nich 5tys.km). Faktury są do wglądu. Koła sprzedaję po tak krótkim okresie użytkowania ze względu na sprzedaż auta po awarii na kołach zimowych. W komplecie: - 4 szt. felg oryginalnych produkcji BMW (Styling 48)- 4 szt. opon klasy premium GoodYear EfficientGrip Performance 225/55/16 95W- wszystkie opony znajdują się na felgach W związku z tym, że przebywam za granicą, proszę o kontakt przez prywatne wiadomości. W przypadku zainteresowania podam numer kontaktowy do osoby, u której można obejrzeć lub zakupić koła(Wrocław). Cena: 1500PLN Istnieje możliwość zakupu przez Allegro. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez gustuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 nowe foto ze sprzedawanymi oponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi