kamil7s Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 M.in. automat 400zł kierownica 40zł szybki przód w prądzie 150zł komplet roleta bagażnika 50zł felgi 15" 250zł Całe auto 4000zł, zarejestrowane opłacone. O resztę proszę pytać, bo nie jestem w stanie domyślić się kto co potrzebuje. Części bmw e34 Namysłów ? Tablica.pl Fotografie są w ogłoszeniu z linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W jakim stanie siłowniki tylnej szyby? Trzyma się spokojnie w górze czy opada? I jaka cena za oba? Tylko nie te od bagażnika tylko od tylnej szyby? I jeszcze w jakim stanie listwy na błotniki z przodu i te malutkie końcówki za tylnymi drzwiami? Prawa (od pasażera) osłona lamp pod maską, górna - cała, zaczepy nie połamane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szpady a roletki tylnych szybek nie interesują Cię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Osz Ty jeden! I to jeszcze w moim kolorze! Sprzedaj mi siłowniki, plosie! <oczy kota ze shrecka> :-D Dziki, wszystko zależy jaka będzie cena tego wszystkiego. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hmm prosiłbym o kontakt pw lub telefon jeśli ktoś chce szybka odpowiedź Siłowniki niestety lipne, listwy posprawdzam jutro, a osłony lamp połamane, auto dostało strzała w przód więc z osłonek przednich za dużo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi