tazunio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 siemka, mam mozliwosc kupna w dobrej cenie Subarki z silnikiem 2,5T po chipie na 300KM, naprawde okazja bo przebieg auta 70tys. km (trzecie auto szefa - znam auto od nowosci) tak czy siak, wszystko ok - ale spalanie zabija jakies gazuczi wchodzi w gre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zadzwoń do kolesia i zapytaj czy jest możliwość zagazowania... v-gaz - Strona główna Widziałem u niego na podwórku kilka tłustych aut z mocą po 300km a więc może ogarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 kolega ma volvo 2.3turbo i ma 240 oryginalnie koni chce na 300 podkręcić... Domel mu zakładał instalacje i chłop nie narzeka tylko leje gaziwo i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wszystko się da zagazować Więc możesz śmiało brać,a tak na marginesie sam bym pośmigał subaru bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gadałem ostatnie na ten temat z v-gaz - Strona główna i mówił, że bezproblemowo gazują auta turbodoładowane i nie ma z tym jakichkolwiek problemów, a w praktyce to nie wiem, bo nigdy takowego auta nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Montują normalnie gaz do turbinowców jednak musi od być dopasowany z naddatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pamiętajcie jednak, że to jest układ bokser. Odrobinkę czytałem na temat gazowanych Subaryn i nie było tego dużo. Znaczy na pewno da się zagazować tylko pytanie ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi