PanAndrzej Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów, moje pytanie brzmi, czy ktoś jest w stanie jakoś wyjaśnić, dlaczego na tym filmiku obroty skaczą? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam w nowym 2014 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na moje oko ktoś wciska delikatnie gaz jadąc na tempomacie i nawet economizer lekko podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może coś ze skrzynią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 chodzi o to, że mam taki sam objaw u siebie i nie jest to deptanie gazu, nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zacząłbym od diagnostyki komputerowej. Trzeba sprawdzić czy nie ma jakiś błędów w silniku i skrzyni głównie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Polecam podpiąć auto pod komputer i sprawdzić co się dzieje z przepustnicą, odczytać błędy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 podpinałem pod komputer i wszystko było ok. Jak odczytać błędy skrzyni biegów? Czy problemem może być odma? Przyznam, że beemka lubi przykopcić przy wyprzedzaniu, egr czyszczony jakiś 1000km temu i w sumie nic to nie pomogło. Auto odpala idealnie, pozatym gość po podpięciu pod kompa powiedział że do wtrysków nie można mieć zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaki komputer podpinales skoro nie odczytał błędów skrzyni biegów? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie wiem, nie znam się na tym byłem u gościa w Gaju Oławskim. Gość ma bardzo dobrą renomę, i ciężko się z nim umówić tak jest zawalony robotą, wnioskuje z tego, że ludzie mu ufają i dobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To dziwne, że nie odczytał skrzyni. Nie namawiam, ale jak chcesz możesz mnie odwiedzić we Wrocławiu dzisiaj wieczorem, albo po weekendzie i zerkniemy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przed weekendem raczej nie dam rady, ew. mogli byśmy się umówić po weekendzie i zerknął byś na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 byłem u gościa w Gaju Oławskim Mieszkam jakieś 3 kilometry od tego miejsca i nigdy nie słyszałem o dobrym fachowcu tam... Jedź do Majewskiego, powołaj się na Maxbimmer, zrobi Ci diagnostykę free... Kontakt z Nami - Naprawa Serwis Samochodów B.M.W. Auto Naprawa - Brzeg, Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przed weekendem raczej nie dam rady, ew. mogli byśmy się umówić po weekendzie i zerknął byś na to:) Nie ma problemu. Zadzwon to obejrzymy co i jak. Ewentualnie tak Forest mówi jak chcesz jechać do Brzegu to Majewski Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi