HeRz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam. Info do użytkowników z okolic Chocianowa , Polkowic itd. Ostatnio jest u Nas duży popyt na listwy , kołpaki , zaślepki itd... Dzisiaj w nocy po wróceniu z dalekiej trasy skradziono mi listwy boczne drzwi M-Pakiet do E36 Coupe ! Zlodziej/e zostawili jeden "kawałek" z listw.. ( foto niżej ) Jakby ktoś coś wiedział nt. sprzedawanego kompletu listw bez tej jednej części to proszę o kontakt : 793920755 być może będą to moje - poznam je Przy okazji chciałem się Was zapytać czym przykleić / zabezpieczyć listwy przed takimi "ludzmi" . Nie chce kupić i za kilka dni zobaczyć autko bez listew .. Sory za brudasa ale z trasy wrocilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Będę zwracał uwagę bo to po sąsiedzku. Co do tego czym przykleić to chyba nie ma rady... jak nie odklei lub nie wyrwie to Ci gablotę porysuje po złości:twisted: Złodzieje to mendy i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie a co z tymi otworami w drzwiach , boję się że dostało się tam trochę wody :bluzni: Nie będzie problemu z rdzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Niepowinno być problemu z drzwiami tam są otwory odpływowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 sposoby są ale pośrednie i kosztowne parking strzeżony , garaż , ewentualnie jakaś zamykana posesja znajomego z psem bardzo czuły alarm może któryś cię zadowoli bo samo zabezpieczenie przed zdjęciem to wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 to jakaś plaga -kumpel ma sedana w e36 w m pakiecie -biały bus na niemieckich tablicach ,chyba w poniedziałek o godz. 18:00 na żywca zaczeli odkręcać m paka na podwórku -kumpel wylukał ich z okna i zdążył wybiec z chaty i mieć małą styczność z nimi:) ale i tak uciekli , -numery busa są spisane ,ale co z tego jak pewnie jumane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 sposoby są ale pośrednie i kosztowne parking strzeżony , garaż , ewentualnie jakaś zamykana posesja znajomego z psem bardzo czuły alarm może któryś cię zadowoli bo samo zabezpieczenie przed zdjęciem to wątpię Auto trzymałem pod blokiem prawie 2 lata i nic się nie działo.. No cóż , trzeba będzie do garażu chować , tylko chodzić się nie chce ;/ Tak przy okazji , co myślicie o tych listwach ? LISTWY BMW E36 COUPE CABRIO M-PAKIET M3 M-TECHNIC (3802433308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 chodzić się nie chce ale z czasem się przyzwyczaisz też tak miałem jak stała na strzeżonym lepiej chodzić niż takie niespodzianki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mi też z e36 coupe rombneli listewki M. pod koroną we wro... 3 lata temu łapy upier..lić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 400 za trochę plastiku z napisem M. Dlatego szczeniaki kompletują cudzym kosztem pełen M-pakiet. Obciąć łapy i wypalić im na czole znak M-pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ehh mysłałem ze teczasy mineły... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ehh mysłałem ze teczasy mineły... ;/ w mojej okolicy własnie wróciły , nawet kołpaki kradną ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi