fafael Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam Mam pytanie i prośbe . Czy ktos z was zna to autko? Z informacji jakie posiadam to wcześniej stacjonowało we Wrocławiu ( adresu poprzedniego właściciela nie będę pisał Interesuje mnie czy czasem nie zmieniło właściciela z jakąś ukryta wadą. Zaznaczę że zdaję sobie sprawę z wieku auta i mogących się ( zaznaczę MOGĄCYCH SIĘ) pojawić usterek. Interesuje mnie czy juz jakowa taka nie została diagnozowana cześniej. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Podwozie i blacharkr już oglądałem - wyglada znośnie ( jak za ta cenę). Dzięki z góry za wszystkie inforamcje. bmw e36 touring 320 vanos LPG Świebodzice ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wygląda zdrowo, mam podobny przebieg(257) i ten sam rocznik, parchy na tylnym nadkolu podobne;) Zwróć uwagę czy olej nie cieknie zwłaszcza w okolicach obudowy filtru olejowego, zagrzej silnik aby złapał pion, sprawdz czy nie dymi. W tej opcji i za taka kasę jak silnik zdrowy i buda niezgniła ja bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafael Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzięki za info. Przegladne go dokładnie. Sprawdze na kompie i miernikem lakieru bo nie chce żeby mi się na trzy części rozjechala jak będę z dzieciakami jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi