młody91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam Panowie mam okazje kupic lampy od anglika na tył z białym migaczem bez klapy. Ja posiadam pomaranczowe tył. Sprzedawca mowi mi ze musze rowniez kupic wkłady do tych lamp bo sie roznia czy to prawda??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Lampy tylne europa a angol nie różnią się niczym , kupujesz kompletne lampy i działają . Rożnica jest tylko jeśli chodzi przed i po lift wtedy przepinasz jeden kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 śmiało możesz zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dobra chłopaki zapytałem o ten wkład co sa na nim zarówki bo gość zapewnia mnie ze jest inny ale kostka taka sama.To jego słowa nie pasuje bo jest żarówka pomarańczowa i ma przesunięte bolce a tam jest biała i klosz pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 pisze dlatego ze mam male modyfikacje w obecnych lampach bo mialem kostke przepaloną i polutowalem kabelki bezposrednio do wkładu:) dlatego pytam czy musze go wymienic tak jak ten gosc pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pisałem dlatego bierz komplet i tylko montujesz i nic się nie martwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 jasne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Od anglika różnią się jedynie wkłady do lamp w klapie bo przeciwmgielne jest z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dziekuje Panowie za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi