Darozzzz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Panowie i Panie. Poważnie zastanawiam się nad zmianą swojego E36QP na jakiegoś rekina... co sądzicie o tym egzemplarzu? BMW E28 535 Manual 3.5L 218km (3850185868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ktoś coś widział, wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 mi sie podoba. od poznad pol roku chodzi mi e28 po glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 widzieć nie widziałem ale jeśli jest tak jak pisze gościu to warta oglądnięcia sztuke.... tylko jak zrobiono swap?? czy dobrze to zrobiono?? choć zmiana z m20 na m30 nie jest jakaśbardzo kłopotliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na tej feldze prezentuje się bardzi ciekawie. Ale widać troszkę że stała bo środek taki ... zakurzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi