MarcinBMW Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siemanko podpowie ktoś jakie kupic sprężyny czy to sie wogóle opłaca czy lepiej wymienic na jakis gwint za miare rozsądną cene. Ogólnie mam zamiar obniżyc i usztywnić troche auto a zeby nie stracic tak konfortu:)pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jeśli delikatnie do mpakietowe, ewentualnie AP 40/20 M pakiet: AP 40/20: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBMW Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A te AP 40/20 to **** nie bedzie za wysoko, chciałbym uzyskac efekt równego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mi tam się te AP podobają, każdy ma swój gust. Gwint ewentualnie, ale za w miarę sensowny gwint musisz zapłacić 2k, nie ma co się pchać w TA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBMW Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Niby wlaśnie niektórzy mówia ze TA daje rade ale wole wysłuchac waszych opini i podjać dobra decyzje a i tak mam zamiar na wiose dopiero założyc bo na zime to nie ma co sie pchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Krzysiek669 miał coś typu TA, strasznie twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na pewno nie polecam mts ,tyl miekki jak szmata jak chcesz pchać sie w gwint to cos przyzwoitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ogólnie mam zamiar obniżyc i usztywnić troche auto a zeby nie stracic tak konfortu z tym to będzie problem bo jak skręcisz gwint to już nie będzie tak komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jeżeli gwint to polecam AP. Jeżeli sprężyny to ja miałem w mojej e46 eibach pro kit i siedziała naprawdę ładnie... (to było coś na poziomie -35, -25) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBMW Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzięki panowie już chyba wiem co kupie, będą to raczej sprężyny Eibach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 nie zakładaj taniego gwintu ja u siebie zakładam sprezyny czerwone i jest nisko i w miare wygodnie.. a na tanim gwincie jest moim zdaniem za***iscie twardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 a na tanim gwincie jest moim zdaniem za***iscie twardo... twardo ??? ja na mts miałem lipe jak nic ,tylne koła to mi prawie do środka wjechały TAKI OTO TANI GWINT kupiłem komplet SPRĘŻYN H&R i jest miodzio -nie twarde nie miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sprężyny czerwone lubię takie określenia Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sprężyny czerwone lubię takie określenia i wszystko wiadomo jakie to są :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Juz nie chodzi o to ze nie wiadomo ale jak bym seryjne pomalował na czerwono to by szły jak świeże bułeczki Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Juz nie chodzi o to ze nie wiadomo ale jak bym seryjne pomalował na czerwono to by szły jak świeże bułeczki 15 lat temu jak ktos miał czerwone springi to był szał bo sportowe, i tak się potem przyjęło że jak czerwień to sport ,obniżone i twarde a ja mam niebieskie hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To masz badziewie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To masz badziewie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka hehe pewnie tak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Czerwone sprezyny Eibach dla wiadomosci.. a KOKO do czego ty pijesz? moim zdaniem gwint z niskiej pułki sie wogole nie nadaje i to jest moje zdanie a nie twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi