Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Znacie jakąś firme z wrocławia lub okolic zajmującą się polerowaniem i malowaniem felg? pozdr ps. nie interesuje mnie poki co polerka.tk troche daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Przyłączam sie do tematu. Zna ktoś może taką firmę, tylko że z Jeleniej Góry lub okolic, ewentualnie Wrocław :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 hmm... to może inaczej, czy ktoś kogoś ma lub sam kursuje czasami czymś większym przynajmnije kombi/van do Poznania ?? o czywiście koszty transportu do ustalenia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Znam niedaleko mnie kolesia, ktory maluje proszkowo moge spytac ile by kosztowalo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 może tu coś znajdziecie http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=24326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 wroclaw krakowska obok edukacji <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 może tu coś znajdziecie http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=24326 Ale polerke to juz samemu mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 mozna mozna ale wole doplacic 100 i zrobic u profesjonalistow pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 zobacz na cultstyle.pl, do uzytkowników z Wrocławia i okolic, moze oni ci wypolerują jak się dogadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 hmm.... napisane , czekam na odzew ale chyba nie zostanie nic innego jak fajna-felga albo polerka tk, tylko koszty transportu podniosa koszt polerki o 100% pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ostatnio przerabiałem temat wysyłki felg i za przesłanie 4 felg stalowych w 2 paczkach wyniósł mnie przez poczte polska 60 zl, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 dhl lub tnt felgi alu to okolo 100, a jeszcze spowrotem to drugie 100 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ja mam maszynke do polerowania np. felg moj kuzyn ja poleruje tylko ze ta paste juz prawie cala zuzylem ale jak co to moge pozyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dhl lub tnt felgi alu to okolo 100, a jeszcze spowrotem to drugie 100 pozdr Wiem, też sie dowiadywałem o kurierów i właśnie najtaniej wyszło mi o dziwo przez poczte polska ponieważ stalowe ważą 2x więcej niż alu, więc sądzę że w 50 złotych mógłbyś się zmieścić.tylko pozostaje problem pakowania, przez kuriera to możesz zwyczajnie folią pozawijać felgi, na poczcie to jest masa pieprzenia żeby to zapakować, i strach że mogą uszkodzić felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 zalezy jakie stalowe i jakie alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 KOSA czyli ogolnie jakbys chcial wypolerowac swoje w jakiejs firmie to ile cie to wyniesie.Pomysl "zrob to sam " ktory podzrzucil andre1981 widac ze dal efekt nie maly, tylko trzeba miec do tego miejsce, garaz i troche cierpliwosci.Na przyklad ja tego nie mam.Ale zastanawialem sie w przyszlosci nad polerka swoich.Jak sie dowiem o cene tutaj to dam znac i porownamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 - polerowanie rantow + wymiana srub na metalowe - 220zł (polerowanie) + 40zł (demontaż i montaż nowych) + (20-30zł koszt materiału,czyli niklowanych śrubek) = 280-290zł/kpl (za całą usługę) - polerowanie calych felgi + j.w - 440zł (polerowanie) + 40zł (demontaż i montaż nowych) + (20-30zł koszt materiału,czyli niklowanych śrubek) = 500zł/kpl (za całą usługę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 no ja wysyłałem 15' waga jednej to bylo dokładnie 8.5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 no trudno jak nie znajde tanszego transportu trzeba bedzie wyslac zawiezc, wtedy moge tez zabrac dla kogos takze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi