bobek198555 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam! Wiem, że temat się przewija, aczkolwiek piszę, bo być może ktoś niedawno montował gdzieś w okolicy gaz i może podzielić się swoją opinią. Otóż byłem już u gościa z AGAZ na Gnieźnieńskiej, który bardzo poleca BRC (bo niby włoska firma i dobra gwarancja) ale naczytałem się trochę o tej instalacji i raczej wolałbym STAG'a w dobrej konfiguracji. Może ktoś polecić sumiennego gazownika we Wro ewentualnie w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 krakowska 152 wrocław za stacja samoobslugową Nestea w dole Auto gaz Marzenie mam warsztat na tym samym placu i nie widze zabardzo zeby mieli jakies reklamacje w ciagu roku nic takiego nie wiedzialem.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 v-gaz - Strona główna Chyba najlepszy wybór we Wro, tylko trzeba długo czekać na termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dokładnie. Ja czekałem prawie 2 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No mi się udało i tylko 2 tygodnie ale mysle ze warto. Pozatym gazują tam nie tylko seicenta i polonezy ale inne duże auta dzisiaj Pan Paweł mówił mi że niedługo Audi TT 1.8T i S6 i inne rozne badziewia co po 300koni mają będą robić w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Z opinii które słyszałem to faktycznie chyba V-gaz (szczególnie jeśli chodzi o BMW) jest najlepszym wyborem ale ja osobiście robiłem w Radwanicach w Eko-Alma i auto jeździ super, obsługa rewelacyjna, cena instalacji też nie zabiła (ostatecznie tylko $$$ zadecydowały o wyborze Eko-Almy zamiast V-gazu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zagadaj z Domelem, pewnie się jakoś dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek198555 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właśnie napisałem do gościa od v-gazu , czekam teraz na email zwrotny i to chyba na ten warsztat padnie wybór chyba, że czas oczekiwania będzie ponad 2 miesiące. A ktoś coś może powiedzieć o ALMA-GAz na Garbiszyńskiej bo też się zastanawiam nad nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Auto-gaz Jakart Tutaj pracuje gość z naszego forum: http://www.maxbimmer.pl/members/d0_domel.html Ja się na gazie nie znam, ale montował gaz w kilku V8 i raczej nikt nie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja się na gazie nie znam, ale montował gaz w kilku V8 i raczej nikt nie narzekał dokładnie.... montował mi do 4.4 V8 w e38 montował sobie do 4.4 V8 w e65 i montował 2lata temu do mojego byłego e39 528 i montował kumplowi do volvo c70 2.3 t5 240km i zawsze było OK więc jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) 3 000,00 pln W Eko-Alma oczywiście. Radwanice. Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Pirooz Zapomniałem dopisać gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja montowałem u nich gaz do głupiej Omegi 2.5 v6 nie wiem 4 lata temu i była masakra jak cholera.. osobscie nie wiem, nie byłem ze 3 lata jak cos sie zmienilo to ok jak nic to odradzam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja montowałem u nich gaz do głupiej Omegi 2.5 v6 nie wiem 4 lata temu i była masakra jak cholera.. osobscie nie wiem, nie byłem ze 3 lata jak cos sie zmienilo to ok jak nic to odradzam!! U kogo dokładnie montowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja montowałem u nich gaz do głupiej Omegi 2.5 v6 nie wiem 4 lata temu i była masakra jak cholera.. osobscie nie wiem, nie byłem ze 3 lata jak cos sie zmienilo to ok jak nic to odradzam!! na omedze 2,5 i 3 litry to można sie przejechać nie takie łatwe auto jak sie wydaje. słabe komponenty=problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jakarcie na długiej a u kogo nie wiem to bylo z 3-4 lata temu ja osobicie mam zle wspomnienia odnosnie tej firmy.. a jeżeli chodzi o eko-alme z radwanic ziomek co tam robił teraz robi tez w auto gaz Marzenie tym samym terenie co ja mam warsztat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi0802 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 polecam : ABART ul. Krzemieniecka 5 już jedno auto tam robiłem i za jakieś 3 miesiące następne tam idzie czekać trzeba nawet 1,5 miesiąca ale warto. Profesjonalne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 yhym i zarejestrowaleś się na forum tylko po to żeby zrobić reklamę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi0802 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 yhym i zarejestrowaleś się na forum tylko po to żeby zrobić reklamę ? Z tego co widzę temat właśnie o tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Z tego co widzę temat właśnie o tym jest. hehe :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 krakowska 152 wrocław za stacja samoobslugową Nestea w dole Auto gaz Marzenie mam warsztat na tym samym placu i nie widze zabardzo zeby mieli jakies reklamacje w ciagu roku nic takiego nie wiedzialem.. pozdrawiam Ja też Ich polecam. Kilku znajomych zakładało tam gaz i wszystko było ok. Ja robiłem remont instalacji i też wszystko ok, do tego gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To ja polecam Jakart ale ten koło Magnolii. Mają pojęcie o BMW, szybko i konkretnie, cena też sensowna. Nasz kolega forumowy tam pracuje. http://www.jakart.com.pl/ Nie mylić z Jakartem koło Obi - dwie różne firmy. Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_E-30 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić autoryzowany serwis STAG'a, czyli Supral na ul.Kasprowicza we Wrocławiu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi