viviek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 mam takie pytanko jak sprawdzić czy gong działa prawidlowo ? czy można go wyłączyć i dlatego się nie odzywa ? próbowałem test 1 na obc, także po włączeniu LIMIT i jego przekroczeniu pali się światełko ale brak odzewu, także jak jest mniej niż 3 stopnie to też cisza..... czy za każdym przekręceniem kluczyka powinien się odezwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 sprawdź czy ma zasilanie i mase, masz też tam piny oznaczone T1, T2, T3 (ilość zależna od wersji gongu) pod te piny podłączony jest sygnał do uruchomienia gongu, ten sygnał to masa, podepnij tam mase i musi się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 sprawdź czy ma zasilanie i mase, masz też tam piny oznaczone T1, T2, T3 (ilość zależna od wersji gongu) pod te piny podłączony jest sygnał do uruchomienia gongu, ten sygnał to masa, podepnij tam mase i musi się odezwać sprawdzone i niestety nie dawał oznak życia, podmieniłem na inny działający i się okazało, że jednak mój był walnięty, teraz kupiłem nowy za ok 20zł i cieszę się dźwiękiem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi