maniak Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam, Mam zatarty wał na kardanie od strony mostu. Wie ktoś gdzie we Wrocławiu mi to naprawią? Na pewno robią to w wałbrzychu, jutro będę dzwonił, ale może jest jakiś magik na miejscu. Sprawa jest dosyć pilna, bo w poniedziałek muszę mieć auto sprawne... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 I jak rozwiązałeś sprawę? Bo mam podobny problem a ten gość z Wałbrzycha to jakiś nawiedzony a ceny to ma z kosmosu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Hej, sory że dopiero teraz odpisuje, ale dawno nie zaglądałem na forum. Kupiłem używkę i na razie jest ok. A ile Ci powiedział za wymianę krzyżaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo301 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Polecam tego mechanika Wrecz magika bmw_1 Sam u niego serwisuje swoją e46 od 3 lathappy_bmw (zajmuje sie tylko BMW i Mini) D&D SERVICE - BMW - STRZEGOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No znam kolesia dobry fakt jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi