karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam , panowie moze ktos z was ma jakoas wiedze na temat elektrycznej kierownicy w Bmw e39, a mianowicie kierownica ta powina po wylaczeniu zaplonu powinna podniesc sie maksymalnie do gory a po wlaczeniu powrót do poprzedniej pozycji ,a w moim e39 to nie dziala czy mozna to jakos zaprogramowac czy tez wlaczyc taka funkcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak jest sprawna to powinno być jak piszesz. Jeżeli u Ciebie nie działa to może coś z silniczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak sprzed września 1997 to prawdopodobnie nie masz tej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 sprawdź silniczek na krótko, ta opcja jest ustawiana fabrycznie, masz fotele z pamięcią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 rok 1997 ,z tym ze kolega ma 1996 i dziala ta opcja , owszem fotele z pamiecia lusterka z pamiecia i kiera tez,wszystko pod 3 kierowcow , silniczkow nie musze sprawdzac bo reczne sterowanie kierownica dziala bez problemu nie chodzi tylko wlasnie to co wspulgra z zaplonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jeśli chciałbyś to włączyć w najmniej inwazyjny sposób musiał byś wymienić moduł regulacji fotela i zastąpić go modułem z po 9\97. Do e39 szły jeśli dobrze pamiętam 4 typy tego moduły(do sprawdzenia na realoem.com). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 W ktorem miejscu ten modul moze sie znajdowac ? jutro bym sprawdzil jaki mam dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Moduł od regulacji fotela i kierownicy znajduje się w fotelu kierowcy. Dokładnie w którym miejscu nie wiem, nie miałem z tym do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ale znalazłem coś takiego: DIY on the Notorious Seat Switch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 faktycznie moze to byc modol jutro cos tam pogrzebie dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 miałem 2 e39 i w każdej miałem kolumne elektryczną... które działały dobrze w dwie płaszczyzny... ale w żadnej nie podnosiła mi się ani nie opuszczała sama .. jedna była z 1997 a druga 1998rok teraz mam e38 i podnosi mi się.. to chyba trzeba aktywować kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ogolnie mam kompa i te programy wlaczylem se jakies tam bajery ale nie wiem jak wlaczyc kierownice nigdzie nie jest to opisane na zadnym forum jeszcze nic nie znalazlem :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Z tego co wiem to jest opcja domyślna i nie można jej włączyć lub wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Z tego co wiem to jest opcja domyślna i nie można jej włączyć lub wyłączyć można EINSTIEGSHILFE_HOEHE EINSTIEGSHILFE_LAENGE szukaj w module pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 W takim razie przepraszam nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 w module pamieci czyli chodzi o GM ? znajde te dwa polecenia i trzeba je uaktywnic tak ? dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 nie w GM (to moduł komfortu) nie pamiętam teraz skrótu modułu pamięci fotela, jutro pogrzebie to napiszę, zmykam bo rano do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ok milej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oizo_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 hej i co udało się ja tez myślę jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U siebie dokladałem fotele, pamięć i kolumnę. Auto 98, fotele i kolumna z M5, kolumna działa tak jak napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oizo_pl Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 czy ktoś się z tym uporał , komuś udało się to uaktywnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi