CzAkSs Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam szukam takowych felg,najlepiej do renowacji!! 17" cali najmniej wolalbym 18" [ATTACH=CONFIG]27961[/ATTACH] 796-593-499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie chcesz moich replik? Dobrą cenę Ci zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 replik ? hehe nie na te koła choruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 replik ? hehe nie na te koła choruje Znam tą chorobę ale ja już na szczęście zakupiłem lekarstwo na te bule :4: Powodzenia w poszukiwaniu PS: szukaj na tablicy.pl tam troszkę 17" widziałem jak szukałem swoich albo kogoś kto na takich swoja furę chce sprzedać /bo ja od takiego kupiłem swoje 20" kuog/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi