rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 WItam, jestem zainteresowany kupnem tego samochodu interesuje mnie wasza opinia o silniku czy ogolnie o stanie tego aut lub jakosci tego modelu na co wzracac uwage itp. z gory wiem ze musial byc po przejsciach lub smigal nim ktos chcial miec nowszy model bo lift byl od 2001r czy to dobry zakup za taka cene oraz jak podchodzic do sprawy chipu czy bardzo niszczy on silnik ? czy jesli przy takiej pojemnosci komus dalej brakowalo mocy moze to znaczyc ze silnik bedzie wyjechany na maxa ? oraz mam pytanie bo nigdy nie mialem do czynienia z bmw tam jest lancuszek rozrzadu oraz dwumasa ? BMW E46 2.5 215KM! Polift! Chrom! Szpera! Skóry! (3809669230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Silnik jest na łańcuchu. Jak jest manual to dwumas chyba też jest, ale pewien nie jestem. Z felgami to miał ktoś niezłą wyobraźnię. Przód jest z polifta, a więc najprawdopodobniej po dzwonie (ale to wg mnie nie skreśla tego auta, bo szwagier też miał tak zrobioną, pomimo że duży dzwon u niego nie był). Dla mnie większą porażką są fotki wnętrza, bo nic na nich nie widać i ciężko stwierdzić w jakim jest stanie... Masz kawał drogi, a więc ja bym nie jechał... Edit. Jeżeli chodzi o chipa to w benzynie ciężko jet zwiększyć moc, dlatego myślę że koleś po prostu napisał że jest a pewnie go nie ma... Wogóle to chaos, bezwypadkowy a przód polift, "najprawdopodobniej szpera" no nie wiem, ja bym tam nie jechał... Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Jaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 benzyna w chip tuningu ? z tego co mi kolo z jet troniku mówił że po takim chip tuningu przybedzie jakieś 5 koni -więc nie sądze żeby ktoś chciał robić albo wogle tego nie robił w tym aucie takiej operacji za nie małe pieniądze przebieg heheh na bank !!!! auto tyle lat i tyle przebiegu co do liftu -pewno była walona i jak już robić to zrobić po lift :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 no wiem ze duzo km mam bo ponad 300 ale jest w niej cos co przyciaga uwage, a poradzisz cos o chipie bac sie go czy raczej olewac ? jaki ma wplyw na prace silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 nie wydaje mi się żeby tam był jakiś chip -może wali cały czas na ssaniu i taki mu wynik wyszedł heheh taki oto chip :lol::lol::lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 benzyna w chip tuningu ? z tego co mi kolo z jet troniku mówił że po takim chip tuningu przybedzie jakieś 5 koni -więc nie sądze żeby ktoś chciał robić albo wogle tego nie robił w tym aucie takiej operacji za nie małe pieniądze przebieg heheh na bank !!!! auto tyle lat i tyle przebiegu co do liftu -pewno była walona i jak już robić to zrobić po lift :lol: no wiesz przebieg jak w wiekszosci przekrcony ale moze nie sporo bo z takim silnikiem kto by robil wielkie km , co do liftu tez tak mysle ale jak sie nie zobaczy osobiscie to ciezko powiedziec moze nie byla mocno walnieta, dobrze wiecie ze ciezko w tych czasach o nie bite auto w dobrych pieniadzach zawsze mozna sprawdzic chodz by szyby czy sa z tych samych lat i jak nie bedzie sciagalo podczas jazdy to chodz moze dobrze wyklepali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 bo z takim silnikiem kto by robil wielkie km chyba nie wiesz ile km robią w niemcowni -tam auta jeżdżą odpuść sobie te auto -takie moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fakt, cena jest zachęcająca. Jak masz ochotę to jedź, tylko pamiętaj, żeby zwracać uwagę na wszystko, bo jeżeli poprzednik nie dbał o auto to może byc to skarbonka... Jak kupisz to się pochwal wrażeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 no wiem ze po czesci macie racje ze czasami moze to byc skarbonka, ale w dzisiejszych czasach zadnego auta nie mozna byc pewnym, jest jakas mozliwosc sprawdzenia silnika ? zeby chodz w czesci mozna bylo cos wywnioskowac czy jest sens jechac na serwis i podpinac go pod komputer? no chyba troche leprzy mechanik jest w stanie stwierdzic czy auto bylo chipowane czy to tylko bajer no wiem ze osiagow nie sprawdzi a na hamownie nie bede jezdzil to jak rozumiem ten silnik ma fabrycznie kolo 190 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Strata kasy na wache i czasu. Przod zle zlozony nawet znaczka koles nie przyczepil. Maska odstaje. Cale auto wyglada otpustowo. Chip ... nawet sie komentowac niechce. Jak dlamnie auto zlozone na sztuke do wypchniecia + przekolorowany opis. Zadzwon do goscia niech da ci Vin. Mozesz zapytac czemy przod ma poliftowy ale odpowiedz pewnie bedzie "Niewiem, takie kupilem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 to jak rozumiem ten silnik ma fabrycznie kolo 190 km? fabryka dła 192 KM pod kompa wiadomo to podstawa teraz, żeby go mniej wiecej wyczaić - ale nie ma to jak słuch :lol::lol::lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Najlepiej jakbyś miał kogoś ogarniętego. Podpielibyście auto, pokazało by czy są błędy i do tego jakie. Chipem nie zawracaj sobie głowy, bo jego tam raczej nie ma. Patrz w jakim stanie jest zawiecha i wszystko inne w aucie. Co tam jest to ma działać! Silnik ma pracować równo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Kierownica tez cos nie od e46 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dzieki za info... troszke mnie zmieszaliscie teraz napisalem do niego o vin i o kilka innych rzeczy, zobaczymy co odpisze bo nie chce dzwonic juz o tej godzinie... napisze pozniej co i jak wyszlo ale fakt faktem moze i macie racje ze na sztuke zlozona ale... do konca nigdy nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szczepan jakiś, kiepsko poskładany , zapytaj gościa gdzie był niby ten chip robiony i kiedy, wszystko można sprawdzić, niech się podeprze jakimiś papierami na to, kiera też chyba z E39, po mojemu założył spore koło i chce szybko pozbyć się auta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szczepan jakiś, kiepsko poskładany , zapytaj gościa gdzie był niby ten chip robiony i kiedy, wszystko można sprawdzić, niech się podeprze jakimiś papierami na to, kiera też chyba z E39, po mojemu założył spore koło i chce szybko pozbyć się auta dzieki za info zapytam z zwyklej ciekawosci... dobrze ze skusilem sie na konto na tym forum bo tak pojechal bym w ciemno nie wiedzac kilku rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 jescze 1 mnie ciekawi doradzi ktos z ta szpera bo koles dosc smiesznie to opisal "naprawdopodobniej szpera 25% szeroka glowa i poloski od 4.4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 skoro on nie wie jaka ma szpere to pewnie nie wie nic o swoim chipie (o ile takowy jest 8)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 smiesznie to opisal Bez obrazy kolego ale smieszne jest to, ze dalej chcesz tego strupa na du%$ Zalatw Vin i bedzie wiadomo czy auto ma szpere czy jej niema. Bo to, ze dyfer jest na duza glowe nie oznacza ze ma szpere. Szukaj innych ogloszen wrzucaj linki cos doradzimy ale to auto juz dawno bym przekreslil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 kolega zachorował na te auto i widze że po kupnie bedzie jeszcze bardziej chory na widok ubywających złotówek z portfela ,yyyyy tysięcy z portfela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rG1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 kolega zachorował na te auto i widze że po kupnie bedzie jeszcze bardziej chory na widok ubywających złotówek z portfela ,yyyyy tysięcy z portfela hehe spokojnie nie zachorowalem na to auto i sie nie napalam interesuje mnie cos takiego ale wiem tez ze nie moge polegac tylko i na waszych opiniach bo jesli auta nie zobaczy sie w realu i nie uslyszy jak chodzi motor i ogolnie w jakim jest stanie chodz za taka kase i od auta z tych lat miodu nie mozna wymagac, ten pan to handlarz i o vin-ie i o podpieciu pod kompa nie mam nawet co prosic, urwal sie kontakt, tak wiec spokojnie nie przytargam go pod dom, oczywiscie szukam dalej cos takiego lub deasel 2.0 tylko juz raczej z fabrycznym liftem hehe... Dzieki za pomoc poprosze o wasze opinie jak znajde cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 urwal sie kontakt i bardzo dobrze :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No i dobrze. Szukaj dalej benzyny. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ot taki zbieg okolicznosci Przypadkiem znalazlem po tym zdjeciu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=257587067738480&set=ms.257586807738506.257587067738480.257587354405118.257587741071746.257587877738399.257788251051695.257789357718251.257793097717877.258123051018215.258125277684659.bps.a.224840567679797.1073741829.224799994350521&type=1&theater Tutaj jeszcze filmik https://www.facebook.com/photo.php?v=516621771747292 No i w ogloszeniu na FB auto ma silnik 2,8 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567259456683523&set=pb.100001984226454.-2207520000.1389188705.&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeszcze idiota pali tego laka pod konewką... -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi