Pirooz Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Cześć, Mam na sprzedaż rowerek magnetyczny Sapphire Smart. Kupiłem kiedyś z postanowieniem poprawy swojej sylwetki ale nic z tego nie wyszło :lol: Obecnie rowerek robi za wieszak i się kurzy. Chętnie oddam go w dobre ręce. Kupiłem go jakiś rok temu za ~250-280 zł, teraz chętnie oddam za 150 zł do negocjacji. Pod tym adresem macie zdjęcie jak wygląda i jaka jest jego specyfikacja. Mam dokładnie taki sam - srebrno-czerwony. [ATTACH=CONFIG]27960[/ATTACH] Rower magnetyczny Sapphire Smart (srebrno-czerwony) - SPORT-SHOP.pl Najchętniej oddałbym go komuś, kto odbierze osobiście bo nie chce mi się go pakować Rowerek jest dobry. Zaraz po kupnie musiał jechać do producenta i był naprawiany na gwarancji - posypał się mechanizm i został wymieniony na nowy. Ogólnie jest fajny bo mierzy tętno, dystans, spalone kalorie i inne. Spisywał się mi się wzorowo przez jakieś 4-5 miesięcy. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Pirooz Sprzedane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie znam się na tym, więc powiedz mi co to jest magnetyczny. Ja pogadam z żoną, to może pozwoli mi go kupić :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Haha, szczerze powiedziawszy sam nie wiem Znalazłem coś takiego: Stacjonarny rower treningowy. Co kupić, aby nie żałować? W każdym razie wczoraj się na nim przejechałem po raz pierwszy od... wielu miesięcy - 30 minut jazdy, przejechane około 7 km i spalonych ponad 150 kcal działa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Chodzi mi o mechanizm oporu. Miałem rowerek w, którym za mechanizm robił pasek naciągnięty na koło pomiędzy pedałami. On się przecierał i nie można było płynne pedałować (tylko "skokami"). Jeżeli twój ma mechanizm oporu inny niż pasek to z chęcią go kupię bo poluję na taki rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 To jest właśnie ten drugi typ, pozwala na płynne pedałowanie :-) zresztą wpadnij i się przejedź, to nie kosztuje :-) Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Trochę kiepsko bo we Wrocławiu będę dopiero 22 stycznia i to nie w celach rekreacyjnych, a położyć dziecko do szpitala. Więc pytanie czy będzie możliwość wysyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Do zamknięcia. Rowerek znalazł nabywcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Piwo za udany interes i zaproszenie do znajomych:wink: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi