BASTARS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A no i nic się nie dzieje, jestem w mniejszości, tzn chyba mam coś popsute :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wjedź na rondo z większą prędkością i zrób ze dwa koła trzymając rękę na lewarku. Może to jest coś takiego, taka część która w jednym się wyrobi czy coś a w drugim nie... tzn że może dłuższego czasu trzeba. No nie wiem jak to nazwać skoro większości wieje a paru osobom nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A no i nic się nie dzieje, jestem w mniejszości, tzn chyba mam coś popsute To witaj w klubie, a z drugiej strony to może w autach, w których nawiewa jest coś nie tak:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 polecam sprawdzić to w okolicy min +3 stopni na zewnątrz bo jak jest cieplej ciężko to wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Moim zdaniem dzieje się to w wersji individual dlatego nie wszyscy to mają :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saneczek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Już teorie, że jak komuś wieje to ma coś zepsute hahaha :dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Idąc teorią że jest coś popsute w tych co wieje, to chyba by można było uznać to za wadę fabryczną Ale tak serio to chyba nikt nie wie skąd wieje i czemupytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Tak na zdrowy rozum to naprawdę jest dziwne, skąd to może zawiewać że czuć to tylko przy gałce od biegów. Ja jak dziś nie zapomnę to zrobię kilka kółeczek po rondzie i będę chwytał wiatr, ale wątpię żebym znalazł źródło:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 a Plastikowe nadkola macie całe ?:> i na przednie głośniki osłony z takiej jakby pianki czy cos w tym stylu ? u mnie z tamtad zawiewało bo własnie tego nie miałem ;D po założeniu oryginalnych pianek znikneł problem nie do konca ale jest lepiej o duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 grzesio ale czemu miało by wiać tylko na zakrętachpytanie_bmw Od strony kierowcy kawałek nadkola mi brakuje bo kiedyś przy przykrym zjeżdżaniu ułamałem, ale nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ... Jeszcze do tego przez osłonę przy głośniku? Tak to by wiało cały czas. Nie mogłem na rondzie wyłapać tego zimna. Nie wiem czemu. Teraz będę czuł non stop bo dziś dopiero pierwszy dzień spadł śnieg u nas, od rana pada że świata nie widaćhappy_bmw wieczorem ten ''system aktywnego chłodzenia dla latających bokiem'' się przyda dużo razy:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Miałem sedana, teraz mam compacta i turasa i w żadnym takiego bajeru nie miałem pytanie_bmw chyba jekieś biedne wersje mi się trafiają kuog ale będę starannie to obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 jedyne możliwe wytłumaczenie to takie że pod mieszkiem jest gąbka, może macie wyśmiganą już a lewarek jest jeszcze połączony z podłogą taką gumą albo czymś takim uszczelniającym, może już jest na tyle ta guma na lewarku stara zbutwiała że nie uszczelnia wystarczająco i leci spod podwozia pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 To wytłumaczenie odpada również... Raz że tą gąbkę mam w stanie ''igła'' obsadzona szczelnie i guma też wyglądała na stan bardzo dobry, a dwa to to że przecież jeszcze mieszek na gałce jest to by tak nie dmuchało. A to normalnie wieje wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 I leciało by non stop nie tylko na zakrętach. Trzeba się z tym pogodzić no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Takie coś mi teraz wleciało na myśl, że może to kwestia szyby przedniej. Wszyscy u których wieje, czy wymienialiście u siebie przednią szybę? Może przy wklejaniu tworzy się jakieś newralgiczne miejsce... pytanie_bmw Tylko dziwne, żeby u wszystkich w różnych modelach ten sam objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 U mnie właśnie była wymieniana szyba, ale też to odpada bo przecież w kilku sztukach jak tu widać też wieje... Poza tym jak by wiało przednią szybą to by i leciała woda w deszcz a jest git... Szyba też odpada. Może ktoś ma inne teorie? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Teoria jest prosta taka jak pisałem wcześniej wystarczy tylko znajomość fizyki itp... Spróbuj wsadzić do auta luzem balonik z powietrzem a najlepiej z helem aby się unosił, rozpędz się i zahamuj,, wynik będzie taki że balonik przemieści się do przodu co oznacz że powietrze w kabinie lata skręcając w lewo lub w prawo ono przemieszcza się dosłownie więc: (podobny temat leciał kiedyś na Discowery w pogromcach mitów) - ciepłe jest wyżej - zimne masz niżej przy skręcie ma prawo lekko ale dosłownie delikatnie muskać chłodem w okolicy lewarka i nie tyczy się to tylko bmw e36 bo firmowe auto mam z 2013 roku i jest podobnie. Daj sobie nadmuch tylko na nogi aż będzie gorąco a gwarantuje ci że problem zniknie..... a jak będzie wiało dalej to musisz mieć faktycznie coś nie tak. Pozdrawiam:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wydaje mi się, że dzisiaj jak jeździłem służbowym Caddym, to też było czuć wiater na lewarku Także VW chyba odgapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie teoria o zimnym powietrzu przy podłodze chyba robi swoje... Dziś pół dnia jeździłem passatem b6 i na początku przez jakiś czas też wiało jak u mnie... Zagadka rozwiązana. Dzięki za zainteresowaniebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zagadka rozwiązana ale za dociekliwość to masz plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi