mmaarrcciinn Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam. Miałem tak już rok temu w zimę, ale chyba mniej mi to przeszkadzało lub występowało sporadycznie... Otóż gdy skręcam w prawo lub w lewo, (bardziej i częściej czuć gdy w prawo) to czuje taki lekki zimny chwilowy przewiew zimnego powietrza w tą dłoń którą trzymam na lewarku od biegów. Teraz zima to czuć jak w aucie ciepło. Tak dosłownie 2, 3 sekundy gdy skręcam. Potem jest ok. Skąd to może wiać??? I akurat przy skręcaniupytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kolego ja mam to samo w e46 i nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 To chyba każde bmw ma, u mnie to samo, może to chłodzenie ręki dla wersji zimny łokieć, albo ma przypominać o obu rękach na kierownicy...? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 albo ma przypominać o obu rękach na kierownicy...? haha zgon ,nie zły bajer :lol::lol: ktos jeszcze ma taki moduł ? :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pociesze cie. Doswiadczam tego samego co roku. Najgorsze jest to, ze wyraznie czys te zimne powietrze jak by dmuchalo tylko szlag wie skad Wsumie jakos mi to nie przeszkadzalo ale moze ktos ma jakas solucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Hahaha!! :D Ja też to mam!! :kuog :D W sumie jeszcze się tym nie zajmowałem, ale faktycznie ciężko powiedzieć skąd to wieje :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To jest system aktywnego chłodzenia dla latających bokiem lolol A na poważnie to w E46 coupe też zawiewa bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Skoro wieje i wszystkich to tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja mam metalowa gałkę zmiany biegów to mi tam piździ, że nawet nie zwracam uwagi że coś wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Miałem już kilka BMW i we wszystkich wiało lekko zimnem przy skręcie więc to norma. Jak jest zimny łokieć to i musi być chłodzenie na zimną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 "Sajmonowski" dobre :lol:. A już myślałem że tylko ja tak mam. Chciałem dziś wyłapać na każdym zakręcie te zimno ale nie da rady. Może jak by zrobił kilka kółek na rondzie to by wychwyciłpytanie_bmw nocą jak ruch znikomy. Coś w tym musi być jeżeli tyle osób też to czujepytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Gdzieś o tym kiedyś mówili powietrze jest ciepłe więc się unosi a zimne jest niżej w trakcie manewru skrętu przemieszcza się i z tąd to całe zamieszanie z zimnem. Pomogłem choć trochę :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No ja miałem w e 36 ale już ja sprzedalem. W e 46 jeszcze nie wyczulem tego problemu,muszę poczekać na większy mróz Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Z tym przemieszczaniem powietrza to raczej lipa. Przecież we wnętrzu ono się tak nie porusza jak z otwartą szybą... Nie musi być mrozu żeby to poczuć. Wystarczy rozgrzany samochód do temperatury większej niż na zewnątrz. Jeśli kilka osób też tak ma to może tak być musi no bo chyba nie jest możliwe że w kilku autach z różnego rocznika wieje tak samo w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 U mnie tak samo wieje. To irytujące, masz racje. Zastanawiałem się czy to nie jest tak, że przez uszczelki jakoś dostaje sie zimne powietrze i idzie w dół... Ciezko powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Moje uszczelki w drzwiach domagają się wymiany, ale nie sądze żeby podczas skręcania przy ruchach "budy" wiaterek wpadał i czuć go było tylko koło gałki. Poza tym fakt jest taki że nie tylko ja to czuje. Vanos320 jest kolejny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 u mnie też jest tak... mam E36 coupe z 94' uszczelki mam jak nówki, a mimo to zawiewa właśnie jak trzymam rękę na lewarku... wkurzało mnie to z początku trochę ale już się przyzwyczaiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 U mnie uszczelki też niby ok, 93' coupe. Ale tak to już jest, nie ma na to rady, wiec człowiek musi się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To jest system chłodzenia wajchy biegów, by się nie przegrzewałakuog, a tak na poważnie to w mojej e39 nic nie nawiewa, chyba, że wszystkie nawiewy skieruję na dół. Żeby teorię potwierdzić od siostry pożyczyłem e36 i też nic nie wyczułem, więc ciekawa sprawapytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 to w mojej e39 nic nie nawiewa wiec cos masz popsute:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przeczytałem temat i mnie zaintrygował, zaraz idę się karnąć i zdam relację :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 wiec cos masz popsute Ano, mam unikatkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przeczytałem temat i mnie zaintrygował, zaraz idę się karnąć i zdam relację I jak testy, bo sprawa mnie ciekawi. Faktycznie, może jak u wszystkich wieje, a u mnie nie to może moja Pani coś szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 I jak testy, bo sprawa mnie ciekawi. Faktycznie, może jak u wszystkich wieje, a u mnie nie to może moja Pani coś szwankuje heheh ja też czekam na wynik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 kurde u mnie nie wieje pewnie zatkane kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi