Jaro Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panowie jaka wasza opinia na ten temat. Szukałem w necie i różnie radzą. Jedni żeby dać dedykowane do silnika a inni żeby dać dedykowane do gazu. Proszę o rady wynikające z doświadczenia a nie zasłyszane gdzieś tam. Dzięki. Pozdrawiam Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja ostatnim razem założyłem dedykowane NGK v-line i byłem zawiedziony, bo na starych (takich samych) chodził ok, a na nowych na wolnych obrotach wypadały zapłony i teraz nie mam pojęcia co kupić, wiele osób z forum kupuję u jakiegoś gościa drogą wysyłkową który ustawia świece pod model silnika, chyba się skuszę bo opinie słyszałem tylko dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 No widzisz i dlatego się waham. U mnie po montażu gazu tez zaczęły wypadać zapłony. I teraz szukam opinii żeby dwa razu nie wydawać kasy. Ile ludzi tyle opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 domel chyba kupywał u gościa co właśnie ustawia przerwe na dany silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) ja sprzedaje świece firmy brisk a przerwe sie ustawia najczęściej o 0,2 mm mniejszą niż oryginalna powinna być i koniecznie jedno elektrodowe. wyjątkiem są niektóre auta gdzie są świece specjalne. Na tej stronce można dobrać świece Auto svíèky - Brisk Tábor nawet moje v8 na takich śmiga. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez D0_DOMEL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Masz takie na stanie, które do mnie byś polecił? Jaka cena? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 12 zł sztuka. jak byś dobrał z katalogu to w robocie bym musial luknąć czy mam bo ostatnio coś tam uzupełnialiśmy ale nie wiem o jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Spoko. Jak co to będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Chyba,że chcesz coś lepszego aby było na dłużej np.platynę boscha to dam namiar gościu wysyła za pobraniem.Mam 6 sztuk i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Daj te namiary. Może to przemyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tu masz maila pawelwolanin@gmail.com napisz co potrzebujesz on doradzi. Jeśli chcesz autko mieć na dłużej to zainwestuj chociaż w platynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Siemka. Dzięki za maila. Jednak posłuchałem gazownika i zamówiłem świece dedykowane do silnika. Zamówiłem beru. Zobaczymy jak będzie chodził. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Liczę że dasz sprawozdanie z tych świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi