Chacko e30 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 witam mam problem z elektryką w swojej e39. -centralny zamek drzwi przednich nie działa,cała reszta (tył,klapa i domykanie szyb bez zastrzeżeń) -szyba prawy tył nie otwiera się ze swojego guzika (z drzwi kierowcy niema problemu) jak wciskam otwieranie to ona się zamyka -intensywne mycie po naciśnięciu guzika przy manetce otwiera się prawa tylnia szyba? i nic po zatym! -nie działają spryskiwacze lamp silnik ok przewody doprowadzające płyn też całe (podpinałem na krótko) - i tak jeszcze przy okazji,wymieniałem olej i zauważyłem że cięgno przy wahaczu do regulacji świateł jest zerwane! kupiłem nowe,zamontowałem i nie działa;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 po pierwsze sprawdź czy do modułu komfortu dochodzą wszystkie masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Podepnij się pod kompa, skoro to elektronika powinno pokazać coś na kompie, o ile nic nie wykaże, wtedy trzeba szukać, kabelek po kabelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi