dcmastiff Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Cześć wszystkim Jestem Łukasz. Co prawda jestem zarejestrowany od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz znalazłem trochę czasu, żeby skrobnąć coś na dzień dobry i dopiero od niedawna zaglądam częściej na forum Trafiłem tu podczas szukania pomocy w sprawie auta. W porównaniu z innymi forami BMW, spodobało mi się tu najbardziej i zostaję Jednak pozytywne miejsca /a to forum na pewno za takie uważam / przyciągają i miło tu zajrzeć żeby sprawdzić co słychać u reszty Moje obecne BMW użytkuję od ok 3 lat. Jest to '92 E36 Coupe, M50B25 NV. Na codzień przemierzamy razem przede wszystkim Oławę, sprawdzając porządek w mieście i okolicach Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia! Edytowane 28 Grudnia 2013 przez dcmastiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 happy_bmw Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak jest ktoś z Oławy, to niech się ujawni Są jakieś spoty gdzieś w Oławie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi