radzio Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam taki dylemat,pisałem juz o tym w postach,podczas przyspieszania mocno terkocze mi z tyłu yak jakby most,a jak przycisne wiecej gazu to az samochód cały wibruje.sprawdzałem krzyzaki i podpore i są ok.ale mechanik powiedział że mam zerwane jakies 2 poduszki co sa w tylnej belce te pionowe co do nich most jest przykrecony.i nie wiem czy to moze jest tego wina ze jak przyspieszam to on jakos inaczej sie układa i dostaje bicia jakiegos?,doradzcie bo ja to juz jestem zielony.pozdrowienia. [ Dodano: 15 Styczeń 07, 19:02 ] aha chodzi mi o te z tyłu 2(to chyba tuleje gumowo metalowe),nie wiem.doradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Prawdopodobnie półośka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja bym stawial na poduszke podpory wału,ja mialem w swojej e30 identyczny problem tyle ze u mnie trzeba bylo wymienic i podpore i poduszke podpory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a moze walnieta opona,bania na biezniku? kiedys tak mialem,telepalo calym autem. a moze podniesc auto z tylu na lewarku,odpalic na biegu i zobaczyc czy bije wal lub poloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 podpora jak i krzyzaki ok.opony też,dzisiaj przy wyprzedzaniu nacisnełem mocniej i cos strzeliło,teraz to nawet z miejsca jak ruszam to wali az po kołach jakby cos przeskakiwało,chyba most.podczas jazdy to w środku nie da sie wytrzymac tak stuka.podniosłem na lewarku jedną strone i pokreciłem kołem to tyka w moscie.co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek-wroclaw Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 witam, przerabiałem dokładnie taki sam problem jakies 2 tyg temu, jedyne co mozesz zrobic to kupic drugi most i wymienic bo naprawa niema sensu, jest wogule nieopłacalna, a drugi most wstawisz w 2-3 godzinki i mozna dalej cieszyć sie jazdą pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a ile taki most moze kosztowac uzywany,tylko nie wiem z jakim przełożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 mostu sie nie naprawia,wymien go.Koszt mysle 200-300zl+robota.Przelozenie masz napisane na takiej malej prostokatnej blaszce,jest ona przykrecona sroba od tylnego dekla gdzies z boku dyfra.Bynajmniej u mnie tak jest. Pamietaj zeby nalac oryg.olej,dyfer jest czuly na jego jakosc i parametry.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 dzięki,narazie to nie mam floty na drugi most,wiec moja buma sobie troche postoi.szukałem w swojej miejscowosci dyfra,ale mają tylko do 318, a u mnie jest 320i [ Dodano: 17 Styczeń 07, 17:45 ] a jaki to ma byc olej i ile go trzeba tam wlac i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 kurcze,wlasnie dokladnie niepamietam jaki to jest castrol,chyba saf-xj.Ale to juz bylo na forum walkowane,poprzegladaj stareposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi