goryl89 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Witam.Moze ktos bylby w stanie mi pomoc bo ja juz nie mam sil z tym Mam pompe i sterownik abs o numerze 0 265 233 001 silnik 2.8 podwojny vanos,problem moj jest taki ze przy 95% zahamowani przy predkosci 25-20 i ponizej bije mi pedal tak jak by dzialal ABS,wszystko dziala normalnie i ABS jak jest slisko i ASC zero błedow na kompie,najpierw dalem sterownik do goscia do roboty 2 razy naprawial i dalej to samo wkoncu znalazlem niedaleko taki sam sterownik uzywany pojechalem wczoraj zalozylem i dalej to samo,gosciu mi powiedzial ze moze byc to serwo.Jak dalem sterownik do roboty i jezdzilem bez niego nie mialem abs i asc i pedal juz nie bil normalnie hamowalem.Jak kompa podlaczam zero bledow,podczas jazdy z kompem jade kawalek normalnie hamuje bez bicia po chwili zaczyna bic pedal przy zahamowaniu i zrywa polaczenie z komputerem.Czy rzeczywiscie moze byc to serwo? bo jesli odepne sterownik to mi nie bije pedal,abs nie mam i asc ale normalnie hamuje.Bylem caly czas przekonany ze to ten sterownik ale po wczorajszym to juz zglupialem Edytowane 23 Grudnia 2013 przez goryl89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5er Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Któryś czujnik jest zabrudzony, bądź jego osadzenie jest za daleko niż powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi