wojtek530d Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ok byle do celu z dobrymi światełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Koledzy, wczoraj dostałem ksenony MaxGear i na jednej żarówce jest mankament jak na załączonym zdjęciu. Czy to ma jakiś wpływ na świecenie ksenona? [ATTACH=CONFIG]27964[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27965[/ATTACH] Oczywiście zgłosiłem reklamację z prośbą o wymianę żarówki i czekam na decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rzucają nimi gamonie i tak to jest, w sumie nie wiem czy ma to jakiś wpływ na świecenie, ale lepiej nie zakładaj bo nie uznają Ci gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Rzucają nimi gamonie i tak to jest, w sumie nie wiem czy ma to jakiś wpływ na świecenie, ale lepiej nie zakładaj bo nie uznają Ci gwarancji Możę to od zucania może i nie ale jak paczka była solidnie zapakowana to nic się nie powinno stać. Zadzwoń do nich i powiedz jak sprawa wyglada ale dla mnie to nie powinno być problemu A nieraz tak jest ze towar uszkodzony w sklepie sprzedała takie ***** może klient się nie skapnie Edytowane 4 Stycznia 2014 przez wojtek530d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja wstawiłem szwedzkie PRIME po 80 zł/szt rok temu i też smigają aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wczoraj dostałem maila ze sklepu w sprawie zareklamowanego xenona. Najpier się zapierali, że to moja wina i usterka wystąpiła przy moim montażu, którego nie było. Ale napisali tak: "Bardzo przepraszamy za zamieszanie, nerwy i stracony czas, gdyż towar faktycznie musiał mieć jakąś wadę fabryczną, której progres nastąpił podczas dostawy, jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy do dalszych zakupów". I już moja E39 świeci jak na nią przystało:) Zrobiłem nawet małą fotorelację z wymiany xenonów. http://www.maxbimmer.pl/f28/e39-530d-wymiana-%BFar%F3wek-xenonowych-d2s-diy-fotorelacja-24185/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi