Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Jakie żarówki ksenonowe?

Kondziu

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, wczoraj dostałem ksenony MaxGear i na jednej żarówce jest mankament jak na załączonym zdjęciu.

Czy to ma jakiś wpływ na świecenie ksenona?

[ATTACH=CONFIG]27964[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27965[/ATTACH]

Oczywiście zgłosiłem reklamację z prośbą o wymianę żarówki i czekam na decyzję.

Rzucają nimi gamonie i tak to jest, w sumie nie wiem czy ma to jakiś wpływ na świecenie, ale lepiej nie zakładaj bo nie uznają Ci gwarancji

Możę to od zucania może i nie ale jak paczka była solidnie zapakowana to nic się nie powinno stać.

Zadzwoń do nich i powiedz jak sprawa wyglada ale dla mnie to nie powinno być problemu

A nieraz tak jest ze towar uszkodzony w sklepie sprzedała takie ***** może klient się nie skapnie

Edytowane przez wojtek530d

Wczoraj dostałem maila ze sklepu w sprawie zareklamowanego xenona. Najpier się zapierali, że to moja wina i usterka wystąpiła przy moim montażu, którego nie było.

Ale napisali tak: "Bardzo przepraszamy za zamieszanie, nerwy i stracony czas, gdyż towar faktycznie musiał mieć jakąś wadę fabryczną, której progres nastąpił podczas dostawy, jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy do dalszych zakupów".

I już moja E39 świeci jak na nią przystało:) Zrobiłem nawet małą fotorelację z wymiany xenonów.

http://www.maxbimmer.pl/f28/e39-530d-wymiana-%BFar%F3wek-xenonowych-d2s-diy-fotorelacja-24185/

Pozdro