Kondziu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Koledzy, wczoraj mój bc wyświetlił mi komunikat "sprawdź światła mijania". Lukam na przód auta i widzę, że prawy ksenon nie świeci. Jakie żarówki proponujecie zakupić, trwałe i dobre i tanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kup cos w granicach 150 za kpl Bastars ma maxgear i naprawdę dobre i trwałe, a cena około 80zł/szt. w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Maxgear po 80zł za sztukę? Jeśli chodzi o D2S to polecam Philips albo Osram. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz koło 100zł za sztukę oryginalne. Pamiętaj tylko, żeby wymienić dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ta. Właśnie kupiłem rok temu takie "philipsy" za 120szt. I więcej tego nie zrobię. Jeden zaczął mrugac po kilku miesiącach. A Bastars na swoich to śmiga Juz chyba za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kłócił się nie będę, mi się udało wyrwać Philipsy po 100zł za sztukę (D1S) i jak na razie (odpukać) świecą bez problemu, kupowałem u nas na giełdzie u sprawdzonego gościa. PS. Miras kupował te po 30zł z allegro i też nie narzeka, więc to chyba bardziej kwestia tego co się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Na Polskich dziurach wszystko pada nie ważne jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 polecam philipsa tak jak koledzy piszą 6000k i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Hary co ty za Philipsa kupowales ze była możliwość wyboru barwy? Philips nigdy nie miał żarówek o różnych barwach. Tylko klasyczna 4300 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Miał. Ale teraz są dostępne również inne barwy. .. Nawet philips idzie naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Szukałem i nie widziałem nigdzie Dokładnie dwa miesiące temubmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Drogie, ale są PHILIPS D2S ULTRABLUE KSENONY SKLEP W-Wa NOWOSC (3789747849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ja osobiście polecam OSARAM rok temu założyłem i to używki świeca do dziś a co do philips ów jakiś czas temu był poruszony temat ponoć jest mnóstwo podróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki Panowie za podpowiedzi, poszperam jeszcze co i gdzie i za ile można wyrwać i dam znać. A powiedzcie mi jeszcze, jaka jest różnica między D1S a D2S, D2R - o co tu chodzi bo jeszcze nie miałem nigdy do czynienia z tymi żarówkami. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 jaka jest różnica między D1S a D2S, D2R sposobem mocowania żarnikiem D1S są razem z przetwornica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 D2S to są żarniki jakie potrzebujesz czyli do soczewek, D2R są to palniki do lamp zwykłych bez soczewki inaczej rozpraszają światło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki Bastars za porządną lekcję, teraz już wiem o co chodzi. Poszedł do Ciebie pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 D2S to są żarniki jakie potrzebujesz czyli do soczewek, D2R są to palniki do lamp zwykłych bez soczewki inaczej rozpraszają światło BŁĄD! Żarówki D2S są stosowane owszem w soczewkach, ale w E39/E46, do nowszych modeli wchodzi D1S, wszystko zależy od rodzaju soczewki, więc przed zakupem warto sprawdzić aktualne żarówki, bo łatwo się pomylić (E60 czy E90 mimo napisu D2S na soczewce mają żarniki D1S) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Tak czy inaczej zamin coś kupię, najpierw wyciągne starą i mam nadzieje, że na niej będzie coś napisane (D1S / D2S). W każdym bądź razie jestem po rozmowie z Bastarsem i łyknę te MaxGeary 6000k, cena dobra i opinia nie od byle kogobmw_0 Na RealOem jest wyspecyfikowana D2S po Vinie u mnie, więc raczej taka będzie. Zresztą siana też za wiele nie mam by wywalić ze 300 paki na dwie żarówki. Sęk ju za podpowiedzi. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 W E46 i E39 nie spotkałem jeszcze innych niż D2S, aczkolwiek moja opinia bardziej dotyczyła ogółu, niż konkretnego modelu:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ja mam najtansze za 30 zeta i swieca lepiej jak LEDY w grand coupe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie wiem jak w E39 ale u mnie jest opisane na lampie jaki żarnik idzie [ATTACH=CONFIG]27915[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 W E60 masz na soczewce D2S a tu w środku zonk i D1S Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 U siebie już sprawdziłem bo wyciagałem ksenia i jest D2S więc sprawa rozpoznana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja ma zamontowane palniki BOSMA 6000K i mija już ponad rok i jest ok swieca nie migaja załaczaja sie za każdy razem no i wiadomo że nikt tego nie podrabia jak PHILIPSA a cena około 120zł za sztuke wiem że to dużo ale... pewność że orginał bo od dystrubutora BOSMY jak by co to mogę pomóc Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki Wojtek za info. Ja już zamówiłem MaxGear 6000k. Czekam aż przyjdą i dam znać jak wszystko pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi