krisu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Witam jak w temacie mogą być uszkodzone diody byle klosz był ładny i czarna obudowa tylna.Jak ktoś posiada to pisać na pw. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez krisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam jak w temacie mogą być uszkodzone diody byle klosz był ładny i czarna obudowa tylna.Jak ktoś posiada to pisać na pw. ta lampa nie za specjalnie rozbieralna jest...żeby sie dostać do diod trzeba odcinać tył[próbowałem reanimować swoją[ori ] ale na koniec kupiłem drugą sprawną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja jak kupiłem auto to już te lampy były a śmigam już 3 lata i teraz coś mi się popaliły 2 z prawej 4 z lewej. Prawą się udało naprawić a lewą niestety rozwaliłem.Jak nic nie znajdę to kupie jakieś tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi