koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Prawdopodobnie bede brał te fotele Fotele Tapicerka ALPINA B3S 3.4 e46 Sedan BMW (3792849231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i mam do was pare pytań co do montażu czy bedzie jakiś problem je włożyc do mnie ??? u mnie nie ma elektryki i nie wiem czy dużo trzeba kombinowac z tym ogólnie mówiąc to co będe musiał zrobić u siebie żeby to wsadzić proszę o podpowiedzi,pomoc aaaaaaa!!!! i czy opłaca się je kupić ???????? :lol::lol: jak dla mnie to są za***iste bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 jak dla mnie to są za***iste jak dla mnie też!!!uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 :lol: musze się pochwalić że to żona chce mi je kupić happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 :lol: musze się pochwalić że to żona chce mi je kupić happy_bmw zazdraszczam żonki...uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tylko pewnie chce płacić twoją kartą:mrgreen:, a co do foteli to faktycznie widać, że są w dobrym stanie, potem do żyda M-paka i kompletuj zderzaki Alpiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tylko pewnie chce płacić twoją kartą hehehe a może -nie dopytałem :lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Słuchaj starszych :drunk: za takim mykiem ze strony kobiety, musi się kryć coś grubszego i podejrzewam, że niedługo wydasz na żonę ze 2 razy tylelolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 że niedługo wydasz na żonę ze 2 razy tyle może i tak :lol::lol::lol: no ale co z tymi fotelami ??pytanie_bmw bedzie to pasować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fotele za***iste. Pasować będą. Elektrykę ogarniesz. Nie take rzeczy ludzie swapują Będzie kozak uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 to znaczy ze strony technicznej czy wizualnej ? bo jak je zapakujesz do fury, to na pewno będzie nietuzinkowa jak jest możliwość to bierz do sedana podejdą uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) jak ma wszystko pasowac to gites ,elektryke trzeba bedzie tylko zrobic ??? a wizualnie BASTARS to myśle że wstydu nie będzie :lol::lol::lol: A MOŻE JEST KTOŚ KTO KOGOŚ MA W SZCZECINIE ALBO BEDZIE BLISKO ABY JE OBEJRZEĆ ???????? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Piękne są! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fotele cudo :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a to niesą zwykłe sporty tyle że w idealnym stanie i z logiem alpiny??? bo cena to z kosmosu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ALPINA B3S 3.4 e46 Lederausstattung Limo BMW Sportsitze Innenausstattung BMW 3er | eBay kolo widze że na ebay tez je ma na allegro zero opini ,na ebay-u 35 ,100% pozytyw DYZIU cena kosmos ,za znaczek pewnie tyle trzeba dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Stan igieka i sa za***iste. Pierwszy raz takie widze bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jaj nie urywają zwykłe sportsitze jeszcze żeby skóra jakas była nie typowa kup sobie szmaciane sporty i za tą kase co masz dać obszyjesz fotele i kokpit i będzie kozak :lol:, jeszcze spytaj gościa czy ta alpina nie jeździła u królowej Elżbiety bo fotel prawy zajechany a lewy igiełka no chyba że woził pasażerki i ze strachu przed mocą wygniotły i wytarły pośladkami skórę , pamięci foteli mógł przerzucić sterowanie lusterek tez niech sie vinem pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Sie tak zastanawialem czy wlasnie fotel pasażera nie jest bardziej wygnieciony -cos mi nie gralo za bardzo ,dla tego lepiej by bylo zobaczyć je na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Spytaj się o vin do auta to będziesz wiedzial bo jak to jest z angola to maty na pewno nie przekładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) A ktoś z klubu naszego nie robi tapicerki??? Bym kupil sporty na przód i dal do zrobienia w kolorze takim jak chce cala tapicere ,tylko nie pamietam kto ,nie Miras??? jak by sie okazaly ze są z angola t Edytowane 20 Grudnia 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 TAk, Miras jest tapicerem, robił fotele Ruszta i swoje w E46. W sumie to chyba nawet lepsza opcja niż te Alpiny - w firmie która szyje nam polarki wyhaftują Ci na tapicerce cokolwiek zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 można jakiś tel. do mirasa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wal na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi