mrsiwek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Było mega fajnie się z Wami zobaczyć, dzięki wszystkim i raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D0_DOMEL Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dzięki za spotkanie kilka fotek pod tym linkiem http://s1328.photobucket.com/user/domelwr/slideshow/ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 z kim by tu się naładować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja też serdecznie dziękuję za miło spędzony czas i lampkę szamponetki :drunk:, wszystkim obecnym i reszcie Ekipy Maxbimmera życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dzięki za spotkanie i Wszystkiego najlepszego na nowy rok zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń wszystkim życzę i oby nam zawory nie powypadały :party:happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 z kim by tu się naładować??? Na kolejnym już znalazł chętnego. Dzięki również za spotkanie, jednak się udało zmieścić. Jak to mówią, jak się popieści to wszystko się zmieści. Do następnego i Wszystkiego dobrego w nowym roku. P.S.: Ostatnio w radiu słyszałem, że nadchodzi 7 tłustych lat... ale to chyba jakiś polityk mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 dzieki za spotkanko miejsca mało, ludzi dużo, ale jakoś sie pomieściliśmy. Dyziu na zdjeciu ma mine, jakby nadciągająca bomba po piccolo miała puścić dopiero w połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dyziu na pierwszym zdjęciu juz ma bombe i się zastanawia "gdzie ja jestem ?" a i tak dalej pił Z NIELETNIMI już później :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie. Szczęśliwego nowego roku bo nie wszystkim udało się złożyć życzenia osobiście. P.S Jak było pijanśtwo szampanem to ja niestety byłem w MCD :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 normalnie spoko było! Szczęśliwego nowego jorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kilka zdjęć ode mnie: https://plus.google.com/photos/117501660586470151040/albums/5962937080037792865?banner=pwa Widzisz Kosa całego spota przesiedziałem przy komputerze, nawet z ludźmi nie pogadałem Na szczęście komputer wytrzymał wszystkie roboty i nie trzeba było go ładować bmw_beer Szkoda tylko, że na Picolo się nie zdążyłem załapać :lol: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dobre jakościowo zdjęcia Kamcio i jest co oglądać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 kurde Kamcio mogłem Cię poprosić żebyś i moją podłączył bo Kosa sprzeta mi pożyczył z Disem i znowu miałem problem z odpaleniem... a w domu nie mogłem tego ogarnąć :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAndrzej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ale to zmuliłem leciałem do wrocławia wczoraj od oławy przed zlotem ale nie wiedziałem o tym że ma się on odbyć. Wyprzedziła mnie taka ładna e39 2.5 dieselku. A miałem lecieć na magnolie ;/ szkoda ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kuuuurcze... Ja też nie wiedziałem o czymś takim... A fest chciałbym jakiegoś spota w końcu zaliczyć i pogadać z ludźmi na żywca... No nic. Następnym razem już będę wiedział i zaglądał do tego działu częściej Wszystkiego najlepszego w nowym roku i może w końcu do zobaczenia na kolejnym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Spotkanie super, nawet moja e90 załapała się na szampana hehe. Jeszcze raz dzięki za fajne spotkanie i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku !bmw_1:drunk:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 nawet moja e90 załapała się na szampana hehe Bo stała koło mojego barku z alkoholem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Spotkanie super, nawet moja e90 załapała się na szampana hehe dudek tak szczerze polewał że nawet twojej buni polał :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 dudek tak szczerze polewał WŁAŚNIE SZCZERZE :) wstydziłem się zapytać czy mogę ją umyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi