Pirooz Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 no własnie nie wiem jak sie za to zabrac heh srebrne maja wszyscy, ja jednak chciałbym choc troche cos innego a im bardziej oczo***ne tym lepiej dla mnie...Bastars myslalem nad takim bardzo jasnym fioletem jak kwiatki [ATTACH=CONFIG]30336[/ATTACH] Jestem za. Taki właśnie żywy kolor byłby mega. Ewentualnie pomyśl o soczystej wiśni albo fiolecie ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jutro w mieszalni obadam kolorki i chyba stalowki wleca z zimówkami znowu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Kolor dobry! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi