grzesiek2304 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 To bardzo mnie cieszy że jest w fazie produkcji taki fejs, od razu rezerwuje sztukę dla siebie no i jest obecnie w fazie testów, przebadany inpą, disem i SSS na e46 i e39, czekam aż jakieś e90/60 trafi się do testów, wszystko działa jak należy, a tak prezentuję się wersja testowa interfejsu BMW OBD z wykrywaniem baterii i zapłonu [ATTACH=CONFIG]27944[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol1 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 @grzesiek A ja mam takie pytanie ,bywasz czasem we Wrocławiu? sprowadziłem kilka dni temu E39 wczesniej mialem dwie E34 i to zupelnie inna bajka bez dobrego magika ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Hej, nie bywam we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mogę Cię odwiedzić we Wrocławiu, zerkniemy co jest grane, siedzę PN-PT na miejscu, więc możemy się umówić w chwili wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przecież ten fejs nie różni się niczym od fejsa według schematu od HansV.... Jak ma się kompa z RS to którego byś nie zrobił czy to będzie MK1 czy MK2 to tak czy inaczej jest wykrywanie baterii i zapłonu... opędza E60 i E90 - wszystko do 2009.Pzdr. i tu się grubo mylisz, różni się wszystkim, to układ na maxie a nie na multiplekserze, układ hansa nie wspiera protokołu obd i nie nadaję się do e90 a już na pewno nie do roczników powyżej 2007, tam jest can Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) no i jest obecnie w fazie testów, przebadany inpą, disem i SSS na e46 i e39, czekam aż jakieś e90/60 trafi się do testów, wszystko działa jak należy,a tak prezentuję się wersja testowa interfejsu BMW OBD z wykrywaniem baterii i zapłonu [ATTACH=CONFIG]27944[/ATTACH] Nawet nie wiesz jak mnie cieszy ta fotka Bo ja już dostałem kur..cy z tym fejsem usb... Pakuj go w obudowę i mi go wysyłaj Dobra robota bmw_2 Edytowane 1 Stycznia 2014 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeJo Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich, Ogólnie mam taki problem bo dzis rozwalił mi się laptop na którym miałem elegancko zainstalowaną inpę i szlak dziś trafił... pożyczyłem od kuzyna na pare dni lapka ale z win 7 64 Bity i pytanie moje takie... Ma ktoś jakiś link do INPY razem z Disem i NCSem ?? No i czy ktoś by mi zainstalował to na tym systemie ?? Tzn za pomocą programu Team Viewer bo ja raczej tego nie ogarnę... No chyba że dostanę bardzo szczegółową instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi